Hibe Desteğinde Yeni Dönem Başlıyor Yapılan Açıklamaya Göre 180 Ay Taksit Olacak

Hibe Desteğinde Yeni Dönem Başlıyor Yapılan Açıklamaya Göre 180 Ay Taksit Olacak

Vatandaşlar hibe desteklerine oldukça sıcak bakıyor. Yapılan açıklamalara göre genç girişimciyi sevindiriyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:45
Hibe Desteğinde Yeni Dönem Başlıyor Yapılan Açıklamaya Göre 180 Ay Taksit Olacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Devlet destekleri yeni dönemde farklı bir boyut atladı. Edinilen bilgiye göre bankalarla anlaşmaya giden devlet her bankadan girişimciler için hibe desteği söz alıyor. Gerek kamu bankaları gerek özel bankalar ise bu duruma oldukça sıcak bakıyor. Faizsiz uya da seçilen vade seçeneğine gr faizli hibe destekleri vatandaşların bütçesini zorlamıyor. Yapılan açıklamaya göre en son anlaşma Deniz Bank ile yapıldı. Deniz Bank genç girişimcileri için 100 bin TL vermeye hazırlanıyor. Devlet ile koordineli olarak çalışacak banka bu sayede yeni döneme çok hızlı bir giriş yaptı. Devlet pandemi dolayısıyla işini kaybeden vatandaşların girişimcilik yapmasını gönülden destekliyor. Özellikle bu girişimler kırsal alanlara yönelik olunca desteklerin şekli ve mahiyeti oldukça değişiyor. Deniz Bank da desteğini kırsal alanda girişimci olanlara yönelik hazırladı.

Vade İle Faiz Oranları Ters Çalışacak

Yapılan açıklamaya göre 0 faiz ile %0.71 oranında faiz arasında gidip gelecek devlet hibe destekleri için çalışmalarını sürüden Deniz Bank en kısa zamanda başvurular açılacak. Başvuruların açılmasını dört gözle bekleyen vatandaşlara farklı sürprizlerde var. Eğer başvuru süresinde size teklif edilen taahhütnameyi imzalarsanız Deniz Bank uzun vade de yanınızda olacak. Özellikle ticaret esnasında gerekli olan mali ve finansal gelişmesi sizinle paylaşacak olan banka buna ek olarak POS cihazı gibi mekanik işlerde de yanınızda olacak. 180 ay boyunca ödeme yapmak imkanını olacak. Vadeyi ne kadar kısa tutarsanız faiz oranı da o kadar düşmüş olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP