DOLAR

32,3689

0.15%
EURO

34,9871

-0.29%
ALTIN(gr)

2.324,49

0,23%
BİST 100

%
Şubelere Gitmeden 5 Bin TL Kredi Hesabınızda Aylık 475 TL Ödeyeceksiniz
  • Finans 365
  • Gündem
  • Şubelere Gitmeden 5 Bin TL Kredi Hesabınızda Aylık 475 TL Ödeyeceksiniz

Şubelere Gitmeden 5 Bin TL Kredi Hesabınızda Aylık 475 TL Ödeyeceksiniz

Tüketici kredileri vatandaşın en çok talep ettiği kredi başlıklarında. Yaşanan korna virüs sebebiyle nakit paraya ihtiyaç duyan vatandaşlar bankalara akın ediyor. Ziraat Bankası ise düşük faiz ve rahat ödeme seçecekleriyle vatandaşları yalnız bırakmıyor. 5 bin TL’ye kadar kredi seçeneği ile tüketici kredisi çekebileceksiniz. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:46
Şubelere Gitmeden 5 Bin TL Kredi Hesabınızda Aylık 475 TL Ödeyeceksiniz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Teminat Göstermeye Gerek Yok

Ziraat Bankası kredi başvurusu ve kredi ödemeleri için şubelere gitmeyi şart koşmadı. Bu şekildeevinizinrahatlığında kredi başvurunuzu halledebilir ve ödeme alabilirsiniz. Düşük faiz oranları ile vatandaşı sevindiren bankaya aylık olarak sadece 475 TL ödeme yapacaksınız. Vade seçenekleri de olan bankanın bu seçeneklere göre faiz ve ödeme tutarları konusunda vatandaşı bilgilendireceği açıklandı. Bir diğer kolaylık ise kefil ya da teminat gösterme noktasında geldi. Vatandaşlara böyle bir zorunluluk getirmeyen banka kefilsiz ve teminatsız kredi verecek.

Kredi tahsis ücretlerinin ise gayet cüzi miktarlarda olacağı belirtildi. Tüm işlemler dahil sadece 25 TL ücret alınacak. Gider masrafları konusunda da açıklamalar yapıldı. Buna göre 725.32 TL de gider masrafları için vatandaştan ücret talep edilecek. Vatandaşın hangi konuda neye ihtiyacı varsa tüketici kredisinin tercih edilebileceğibelirtildi. Kredi başvurusu onaylanan vatandaşlar için hayat sigortası da yapılacak. Hayat sigortasının kapsamını ise alınankredinin vade tarihi belirleyecek. Onay işlemi başarılı olan vatandaşların bankanın talep ettiği belgeleri hazırlayarak bankaya teslim etmeleri gerekmektedir. Standart belgelerin yanında koşullara göre başka belgelerin de isteneceği belirtildi. Başvuru işlemleri için mobil uygulama ya da internet bankacılığı kullanılabilirken Alo Kredi Destek Hattı da değerlendirilebilir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP