DOLAR

32,3799

0.16%
EURO

34,9914

-0.28%
ALTIN(gr)

2.324,01

0,21%
BİST 100

%
Garanti Bankası Bonus Kredi Kartı Başvuru Şartları ve Ayrıcalıkları

Garanti Bankası Bonus Kredi Kartı Başvuru Şartları ve Ayrıcalıkları

Garanti Bankası, müşterilerinin ihtiyaçlarına en uygun cevapları verecek özellikleri topladığı Bonus Kredi Kartları ailesi ile karşınızda. Türkiye ve dünyanın pek çok noktasında geçerli olacak kartınızın pek çok özelliği bulunmakta.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:46
Garanti Bankası Bonus Kredi Kartı Başvuru Şartları ve Ayrıcalıkları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başvuru Sürecine Dair Merak Edilenler

Pek çok özellik ve avantaja sahip olan bu kartlara sahip olmak ise oldukça kolay. Garanti Bonus kredi kartı başvurusu yapmak için bankanın internet sitesindeki formu doldurabilir ya da size en yakın şubeye giderek işleminizi başlatabilirsiniz. Eğer halihazırda Garanti Bankası müşterisi iseniz, başvuru işlemleriniz için telefon bankacılığını da kullanabilirsiniz. Başvurunuzun güncel durumunu ise sitedeki ‘Başvuru Sonucu İzleme’ linki üzerinden takip edebilirsiniz. Garanti Kredi Kartı başvuru sonucu olumlu ise, kartınız en kısa sürede evinize gönderilecektir.

Garanti Bonus Kart Ayrıcalıklar Dünyasına Siz de Katılın

-Kartınızla alışverişlerinizi dilerseniz tek çekim olarak dilerseniz de Garanti Bankası ile anlaşmalı mağazalarda taksitli ödeme seçeneğinden yararlanarak gerçekleştirebilirsiniz.

-Bonus Kartınızla yapacağınız alışverişlerde hediye bonus kazanabilir ve kazandığınız bu bonusları daha sonraki alışverişlerinizde kullanmak üzere biriktirebilirsiniz. Kartınızla aylık ortalama olarak 500 TL civarında alışveriş yaparak senede 55 TL’ye varan bonus para kazanabilirsiniz.

-Tek çekim olarak ödeme yaptığınız alışverişlerinizi sonrasında taksitlendirebilir ya da 1 ay erteleme fırsatından faydalanabilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak dilediğiniz bir ekstenizi de bir ay erteleme seçeneğine de sahipsiniz.

-Garanti Bankası’nın kredi kartı sahiplerine özel olarak düzenlediği kampanya ve etkinliklerden kartınız ile faydalanabilirsiniz. Üstelik bu kampanyalara katılım sağlayarak ekstra bonus da kazanabilirsiniz.

-Dilerseniz ekstrelerinizin mailinize gönderilmesini sağlayarak, doğayı korumaya yardımcı olabilirsiniz.

-Nakit paraya sıkıştığınızda, Garanti kredi kartları sahipleri olarak uygun faiz ve taksit avantajları sunan taksitli nakit avans özelliğinden faydalanabilirsiniz.

-Kartınızı internet alışverişlerinizde güvenle kullanabilirsiniz.

-Ayrıca Garanti Bonus Kart sahipleri, İstanbul’daki iki havalimanında da indirimli otopark ve vale hizmetlerinden yararlanabilecekler.

Garanti Bonus Kartları ile ilgili merak ettiğiniz sorular ve daha fazlası için bankanın internet sitesini ziyaret edebilir, size en yakın Garanti Bankası şubesini ziyaret edebilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP