DOLAR

32,5817

0.08%
EURO

35,0244

0.43%
ALTIN(gr)

2.422,58

-0,01%
BİST 100

%
Halkbank İhtiyaç Kredisi 2018

Halkbank İhtiyaç Kredisi 2018

Türkiye’nin en köklü bankalarından biri olan Halkbank ihtiyaç kredisi konusunda da bireysel müşterilerinin nakit ihtiyaçlarında yanında olmaya devam ediyor. Çeşitli kampanyalarla müşterilerinin çalışma şekline, ihtiyacına göre nakit sağlama konusunda desteğe bu yıl da devam ediyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:46
Halkbank İhtiyaç Kredisi 2018
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İster özel sektör çalışanı olun ,ister kamu çalışanı olun,ister emekli ya da elinde ev, araba, arsa gibi teminatı bulunan bir müşteri olun ihtiyaç kredisi kampanyalarıyla sektörde ihtiyaçlarınızı en uygun şekilde cevap verebilecek olan bankalardan birisi Halkbank. Düğün masrafları olsun ya da yeni mobilya ihityacınız olsun veyahut da tatil ihtiyacınız olsun Halkbank’ın kredi kampanyaları imdadınıza yetişiyor. Çalışanlara özel sektör ya da kamu sektörü ayrımı yapmadan 50 Bin TL’ye kadar kredi imkanı Halkbank’ta. Ayrıca emeklilere özel kampanyalarıyla da müşterileri tarafından Halkbank çok tercih edilen bir banka. Daha yüksek miktarlardaki kredileriniz için ise ev ,arsa, konut teminatı göstererek veya kefil aracılığıyla kredi çekmeniz münkün Halkbank’tan.

2018 Halkbank ihtiyaç Kredisinin Özellikleri

Özel sektör çalışanlarına ve kamu çalışanlarına ek olarak emekliler için de Halkbank ihtiyaç kredisi kampanyaları bulunan bankada faiz oranları yüzde 1.30 ile yüzde 1.40 arasında değişiklik göstermektedir. Bu oran piyasada şu anda bulunan en uygun oranlar arasındadır. Çalışanlara ve emeklilere 50 Bin TL’ye kadar kredi imkanı sunan Halkbank teminat gösterilmesi halinde daha yüksek miktarlarda kredi imkanları sunmaktadır.

Kredi çekilmesi esnasında Halkbank’ın müşterinin durumuna göre kredi kullandırlması şartları konusunda değişiklik yapabilme ya da kredi kullandırmayı iptal etme hakkı bulunmaktadır.

Siz de size en yakın Halkbank şubelerinden kredi başvurusu yapabilir ve koşullarınıza göre en uygun krediyi kullanabilirsiniz.

50 Bin TL’lik bir kredi için ödenecek masraflar nelerdir?

50 Bin Liralık bir kredi başvurusu bulunduğunuz ve ortalama olarak yüzde 1.35 oranında faiz oranı uygulanması halinde 48 ay vade seçeneğini seçebilirsiniz. Bu koşullar altında 260 TL’lik bir masraf ve 150 TL ‘ye yakın bir sigorta primi ödemesiyle aylık geri ödeyeceğiniz taksit miktarı 1506 TL olacaktır. Böylelikle toplamda geri ödenecek tutar 72.288 civarında olacaktır.

Halkbank ihtiyaç kredisi başvuruları ve kredi hakkında bilgi alabilmek için şubelere gitmeniz gerekmektedir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP