DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Kağan Bozok Bundan Sonra Yok! Berk Oktay’dan Savaşçı Dizisine Şok Eden Veda: Kol Kırılır, Yen İçinde Kalır!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Kağan Bozok Bundan Sonra Yok! Berk Oktay’dan Savaşçı Dizisine Şok Eden Veda: Kol Kırılır, Yen İçinde Kalır!

Kağan Bozok Bundan Sonra Yok! Berk Oktay’dan Savaşçı Dizisine Şok Eden Veda: Kol Kırılır, Yen İçinde Kalır!

Fox TV’de yayınlanan Savaşçı dizisinin yeni sezondaki akıbeti merakla beklenirken yaşanan gelişmeler izleyenleri şok etmeye devam ediyor. Sezon başında, bir önceki sezon çekilen 3 bölümü yayınlanan dizinin yeni bölümlerinin çekilip çekilmeyeceği merak ediliyordu. Dizinin yapımcısı Limon Film, Berk Oktay ile anlaşıldığı ve çekimlerin yeniden başlayacağını söylemişti. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:46
Kağan Bozok Bundan Sonra Yok! Berk Oktay’dan Savaşçı Dizisine Şok Eden Veda: Kol Kırılır, Yen İçinde Kalır!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Berk Oktay Savaşçı Dizisinin Kadrosundan Ayrılıyor mu?

Fakat bir süredir net bir bilgi alınamayan diziden Berk Oktay’ın ayrıldığı ve Yasak Elma’da oynayacağı iddiası ortaya atılmıştı. Bu iddianın üzerinden bir hafta sonra Berk Oktay, Savaşçı dizisinden ayrıldığını sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla sevenlerine açıkladı.

Oyuncunun “Kol kırılır, yen içinde kalır” sözleri ile gösterilmek istenmeyen bir anlaşmazlık yaşandığını ortaya koydu ama bunları iş ahlakı nedeniyle detaylı bir açıklama yapılmadığı sürece konuşmayacağını dile getirdi .

Berk Oktay, 5 sezondur ve toplam 99 bölümdür yer aldığı dizide çalıştığı tüm ekibe, dizinin yönetmenlerine, oyuncu arkadaşlarına, senaristlere ve emeği geçenlere teşekkür etti ve uzunca bir açıklama yazdı.

Bu açıklamayla birlikte kafalarda yeni soru işaretleri oluştu. Oyuncu Savaşçı dizisinde artık yer almayacağını açıklamış olsa da eksik olan kısımlar çok fazla. Savaşçı dizisi izleyenlerin bu açıklamalar üzerine net bir bilgi edinmesi olanaksız görünüyor. Savaşçı dizisinin ne olacağı konusu 3 ihtimal düşünülüyor ve ; Savaşçı dizisinden sadece Kağan Bozok karakteri mi çıkarılacak ya da Berk Oktay’ın yerine başka bir oyuncu mu gelecek veya dizi artık son mu bulacak? Bu soruların yanıtı henüz olmasa da Berk Oktay’ın Kağan Bozok karakterini artık oynamayacağı ve Savaşçı dizisinden çıktığı kesinleşti. Yapım şirketinin ne zaman açıklama yapacağı ise merak konusu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP