DOLAR

32,3675

0.14%
EURO

34,9736

-0.31%
ALTIN(gr)

2.324,21

0,22%
BİST 100

%
Antalya’daki Saldırıda Rus Mafya Lideri İddiası

Antalya’daki Saldırıda Rus Mafya Lideri İddiası

Kar maskesi takarak Antalya'nın Kemer ilçesinde tabanca ile saldırı düzenleyen iki kişi tarafından bir kişi hayatını kaybetti. Yapılan saldırıda hayatını kaybeden Gürcistan uyruklu vatandaşın adının Gaioz Giorkhelidze olduğu ve 60 yaşında olduğu belirlenirken ölen kişinin Rusya'da bulunun mafya liderlerinden biri olduğu iddiası atıldı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:46
Antalya’daki Saldırıda Rus Mafya Lideri İddiası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İki saldırgan tarafındaz kar maskesi ile düzenlenen saldırı sonucu hayatını kaybeden kişinin Rus Mafya lideri olduğu iddiasının yanında saldırının ise bir mafya hesaplaşması olduğu iddiaları yapıldı. Saldırı sonunda Kemer emniyet güçlerine bağlı polisler çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.

Kar Maskeli İki Kişi Baba-Oğula Saldırdı

Dün saat 19:00 civarında Antalya’nın Kemer ilçesine bağlı Arslanbucak Mahallesi mevkiinde Rus mafya lideri olduğu iddia edilen Gaioz Giorkhelidze ve oğlu evlerinin yakınlarında bulundukları sırada beyaz bir otomobil baba oğulun yakınlarına yaklaşan kar maskesi bulunan 2 kişi araçtan aşağı inerek baba oğula iyice yaklaşarak tabanca ile 6 kez ateş ettiler. Kar maskeli şüpheliler açtıkları ateşin ardından hızla olay yerinden uzaklaştı ve bulundukları noktada açılan ateş yüzünden başından yaralanan Gaioz Giorkhelidze olay yerinde hayatını kaybetti, oğlu bacağından aldığı kurşun ile yaralandı. Olay yerinde bulunan iki farklı araca ise isabet eden kurşular nedeniyle maddi hasar meydana geldi.

Rus Mafya Lideriymiş

Antalya’nın Kemer ilçesinde kimliği belirsiz kar maskeli iki saldırgan tarafından yapılan saldırıda bir kişinin hayatını kaybetmesi ve saldırı Rus basınında büyük yer buldu. İnternette Rus haber sitelerinde bulunan haberlerde ölen kişi hakkında yapılan iddialarla ilgili bilgiler yer alırken Gaioz Giorkhelidze’nin Rusya’da bulunan Rostov bölgesindeki en bilinen mafya liderlerinden olması ve Rusya içerisinde ‘Giya Kutaisskiy’ adıyla tanındığı yazıldı. Rus basınında yer alan bilgilere göre yapılan bir diğer iddianın da haberlerde yer aldığı görüldü. İddialara göre Rus mafya liderine yapılan saldırının bir mafya hesaplaşması olduğu iddia edilmişti. Rus haber sitelerinde de yazılanlar içerisinde yaşanan olayın bir mafya hesaplaşması olduğu belirtildi.

Olay yerinde inceleme yapan Antalya emniyet güçleri yaptıkları gözaltılarla şüpheli kişiler üzerinde yaptıkları soruşturmalara devam ediyorlar.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP