DOLAR

32,3322

0.24%
EURO

35,0766

-0.15%
ALTIN(gr)

2.299,83

0,99%
BİST 100

%
Tacirler İçin Fırsat Bu Defa İş Bankasından Gelecek 100 Bin TL’ye Kadar Ödeme Alabilirsiniz
  • Finans 365
  • Gündem
  • Tacirler İçin Fırsat Bu Defa İş Bankasından Gelecek 100 Bin TL’ye Kadar Ödeme Alabilirsiniz

Tacirler İçin Fırsat Bu Defa İş Bankasından Gelecek 100 Bin TL’ye Kadar Ödeme Alabilirsiniz

Esnafların ve tacir kişilerin pandeminin oluşturduğu maddi buhranı aşmaları için hem devlet hem banka kredi destekleri oluşturulmaya devam ediliyor. Özellikle geri ödemesiz olan kredi kampanyaları ciddi anlamda ilgi görürken bir yenilik de İş Bankasından gelecek. 100 bin TL’ye kadar kredi imkanı sağlayan banka ilk ödemeyi de 3 ay sonraya istiyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:46
Tacirler İçin Fırsat Bu Defa İş Bankasından Gelecek 100 Bin TL’ye Kadar Ödeme Alabilirsiniz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Maksimum 100 bin TL’ye kadar kredi veren banka kapsamı sadece esnaf ve tacirler olacak şekilde sınırlı tuttu. Şubelere giderek de başvuru yapmak mümkün ancak İş Cep uygulaması, internet bankacılığı gibi seçeneklerle de başvuru oluşturabilirsiniz. 3 ay geri ödeme almayacak olan banka ödeme planını da buna göre oluşturacak. İsteyen vatandaşlar vade imkanlarını kendi tercihlerine göre oluşturulabilecek. Vade imkânları bu seçeneklerde belirleyici olacak. Vade imkanlarına göre faiz oranlarının değişmesi öngörülüyor.

İstediğiniz Zamanda Kredi Başvurusunda Bulunabilirsiniz

Tüm başvurulara olumlu ya da olumsuz şeklinde dönüş sağlanacak sadece olumlu sonuçlanan başvurular bilgilendirilmeyecek. Başvuruların saniyeler içinde işleme alınacağı açıklandı. Bu şekilde vatandaşın acil nakit ihtiyacı da ortadan kaldırılmış olacak. Özellikle ş yerlerini kapatma arifesinde olanlar için bu kredi işlerini toparlama konusunda vatandaşa bir hayli destek olacak. Uygulanacak vade seçeneklerinde her ay için eşit taksitlendirme yapılacak. İlk aylar fazla ödeme son aylara doğru azalma şeklinde bir ödeme planı oluşturulmayacak. Online olarak vatandaşların 24 saat boyunca başvuru yapma hakları olacak. Şubede başvuru yapmak isteyenler ise sadece mesai saatlerine başvuru oluşturabilecek. Vade seçeneği ise maksimum 36 aya kadar sınırlandırıldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP