DOLAR

32,5789

0.31%
EURO

34,8099

0.15%
ALTIN(gr)

2.508,81

0,99%
BİST 100

%
65 Yaş Üstü Dışarı Çıkabiliyor Mu? İşte Son Açıklanan Karar!
  • Finans 365
  • Gündem
  • 65 Yaş Üstü Dışarı Çıkabiliyor Mu? İşte Son Açıklanan Karar!

65 Yaş Üstü Dışarı Çıkabiliyor Mu? İşte Son Açıklanan Karar!

Dün düzenlenen kabine toplantısının ardından alınan yeni kararlar açıklandı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nda normalleşme süreci kapsamında yeni kararlar alındı. Uzun süredir evde kalan 65 yaş üstü yaşlılar kendileri hakkında bir açıklama yapılmasını bekliyordu. Peki, normalleşme süreci için alınan yeni kararlar neler? Detaylar haberimizde.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:46
65 Yaş Üstü Dışarı Çıkabiliyor Mu? İşte Son Açıklanan Karar!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dün düzenlenen kabine toplantısının ardından alınan yeni kararlar açıklandı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı’nda normalleşme süreci kapsamında yeni kararlar alındı. Uzun süredir evde kalan 65 yaş üstü yaşlılar kendileri hakkında bir açıklama yapılmasını bekliyordu. Peki, normalleşme süreci için alınan yeni kararlar neler? Detaylar haberimizde.

Korona virüs salgını kapsamında alınan tedbirlerle 65 yaş üstü olan vatandaşlar bir süredir dışarı çıkma yasağına tabiydiler. Normalleşme süreci ile birlikte birçok yasağın kalkmasına rağmen 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkma yasağı devam ediyordu. Dün yapılan toplantıda yeni kararların alınacağı bildirilmişti. Bu yüzden 65 yaş üstü vatandaşlar kendileri için olan dışarı çıkma yasağının sona erip ermeyeceğini merak etmeye başladılar.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı!

Dün yapılan kabine toplantısında alınan kararlara göre;

65 yaş üstü vatandaşların haftanın her günü saat 10.00 – 20.00 saatleri arasında dışarı çıkabilecek. Ayrıca 18 yaş altı ve 65 yaş üstündekilere Milli parklar ve doğa parkları ücretsiz olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP