DOLAR

32,6012

0.38%
EURO

34,8074

0.2%
ALTIN(gr)

2.498,40

0,58%
BİST 100

%
İŞKUR 4 Bin TL Maaşla Personel Alımı Yapacak!

İŞKUR 4 Bin TL Maaşla Personel Alımı Yapacak!

İŞKUR’dan vatandaşlarını yüzünü güldürecek bir haber daha! İŞKUR 4 bin TL maaş ile çalıştırılacak personel alımları yapıyor. Geçen Pazar yayına giren ilanlar arasında temizlik personelinden, güvenlik görevlisine kadar birçok meslek bulunuyor. Bu ilanlara başvuran birçok vatandaş çok yakında yüksek maaşlarla işe başlamış olacak. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:46
İŞKUR 4 Bin TL Maaşla Personel Alımı Yapacak!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İŞKUR İşçi Alımı İlanlarını Açtı!

İŞKUR, vatandaşlara istihdam sağlamak konusunda en çok talep gören kurumlardan biri. Her sene milyonlarca insanın iş bulmasına yardımcı olan kurum, 4 bin TL maaş ile personel alımı yapılacak iş kolları için ilanları yayınladı. Bu ilanlara başvuracak kişilerde KPSS şartı veya bölüm mezuniyeti koşulunu karşılamaksızın iş alımlarından yararlanabilecek. Geçtiğimiz Pazar yayınlanan ilanlar arasında temizlik personelinden güvenlik personeline kadar birçok iş kolu bulunuyor. Gerekli şartları yerine getiren vatandaşlar İŞKUR’un yayınladığı ilanlar ile istihdam sağlayabilecek.

İŞKUR İşe Alım Şartları Nelerdir?

İŞKUR’un açmış olduğu ilanlara başvurabilmek için gereken bazı koşullar bulunmaktadır. Bu koşullar;

Başvurulan ilanda ki meslek kolunda daha önce çalışmış olmak,

Başvurulan iş ilanı ile ikametinin aynı şehirde olması,

En az ilköğretim mezunu olmasıdır.

Ancak tek koşullar bunlar değil. Her ilanın kendine göre farklı şartları bulunabilmektedir. Bu sebeple her ilanının ayrıca okunması ve incelenmesi gerekmektedir.

Başvurular Nereden Yapılıyor?

İş ilanlarına başvurmak için dükkânları tek tek gezerek iş aramaya gerek bulunmuyor. İŞKUR şubelerinden yayınlanan iş ilanlarına başvurular yapılabilmektedir. Alınacak olan temizlik personelleri ve güvenlik görevlileri için aranan şartların neler olduğunu İŞKUR müracaat eden kişilere aktarmaktadır. Ayrıca İŞKUR iş ilanlarına başvuru yapmak için vatandaşın İŞKUR’un internet sitesine kayıtlı olması gerekmektedir. İlanlara başvurular İŞKUR resmi internet sitesinden de yapılabilmektedir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP