Son Dönemde Yapılacak Olan En Büyük Ödeme Paketi İçin Herkes Kuyruk Oluşturdu

Son Dönemde Yapılacak Olan En Büyük Ödeme Paketi İçin Herkes Kuyruk Oluşturdu

Binlerce hane pandemi başlangıcından bu yana devlet destekleriyle ayakta kalmaya çalışıyor. Yen ödemeler için vatandaşlar araştırmalara girişti. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:47
Son Dönemde Yapılacak Olan En Büyük Ödeme Paketi İçin Herkes Kuyruk Oluşturdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sosyal devlet anlayışıyla hareket eden devlet özelliklepandemi döneminde vatandaşın elinden tuttu. Son çalışmasında 1460 TL ödeme yapacak olan devlet başvuru şartlarını da hayli esnetti. 8 farklı kalemde gerçekleşecek olan ödemeler minimum olarak 277 TL olarak ayarlandı. En üst seviye ödeme ise 1460 TL olarak belirlendi. Başvurular esnasında kişilerin tüm bilgilerini doğru vermesi gerekmektedir. Bilgilere göre ödemeleri gerçekleştirecek olan devlet başka destek ödemelerini de gündeme taşıyacak. Kışın gelmesiyle beraber barınma ve yakacak ödemelerine çok önem veren devlet başvuran kişilerin talebi doğrultusunda ücretsiz tadilat da yapabilecek. Elenmek isteyen genç kızlara dahi ödeme verecek olan devlet vatandaşı hiçbir şekilde yalnız bırakmıyor.

8 Farklı Ödeme Vatandaşı Bekliyor

Çeyiz ödemelerine çok büyük bir talep oluştu. Bunun sebebi pandemiyle beraber gençlerin iş bulmaması ve evlenmek için yeterli maddi güce sahip olamamalarıdır. Toplamda 24 aylık emekli maaşına denk bir ödeme gerçekleştirecek olan devlet genç kızların evinde eksik bırakmayacak. Geri ödemesi olacak olan ödemelerde SSK veya BağKur emeklisi ebeveynin çocuğu olmak yeterli olacak. Bunlara ek olan şartlar elbette ki var. Başvurular online olarak yapılabileceği gibi belediyelerin ve kaymakamlıkların ilgili birimleri de başvuru kabul ediyor. 8 ayrı ödemeyi bir anda almak mümkün olmayacak. Başvuru sonuçlarına göre kimin neye ihtiyacı varsa oradan destek ödemesi verilecek. Büyük bir kısmın geri ödemesi olacağı belirtiliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP