DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Menajerimi Ara Dizisine Yeni Konuk Oyuncu: Pınar Deniz!

Menajerimi Ara Dizisine Yeni Konuk Oyuncu: Pınar Deniz!

Her hafta Star TV ekranlarına gelen Menajerimi Ara Dizisine yeni bir konuk oyuncu geliyor! Aldığı konuk oyuncularla gündem olan Menajerimi Ara dizisine Pınar Deniz konuk olacak. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:47
Menajerimi Ara Dizisine Yeni Konuk Oyuncu: Pınar Deniz!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Star TV ekranlarında yayınlanan Menajerimi Ara dizisinin başrollerinde Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi isimlerin rol aldığı dizi kadrosuna yeni bir oyuncu konuk oluyor. Ay yapım tarafından üstlenilen dünyaca ünlü Call My Agent adlı diziden uyarlanan Menajerimi Ara dizisi: Nebahat Çehre, Nükhet Duru, Derya Baykal, Ferhan Şensoy, Ercan Kesal, Alican Yücesoy, Çağatay Ulusoy, Şükran Ovalı, Boran Kuzum, Burçin Terzioğlu, İrem Derici, Hazal Kaya gibi isimler diziye konuk oyuncu olarak girerek dizinin büyük beğeni toplamasını sağladı.

İzleyici tarafından beğenilen ve ilgi gören Menajerimi Ara dizisi birçok ismi bu zamana kadar konuk ederek dizinin daha çok ilgi görmesine ve beğenilmesini sağlamıştı, aldığı konuk oyuncular sayesinde de büyük ilgi gören dizi konuk oyuncuları davet etmeye devam ediyor. Dizi yeni isimleri de konuk oyuncu olarak davet ederken bu isimler arasında yeni görüşülen isim Pınar Deniz oldu. Daha önce; Sil Baştan, Beyaz Yalan, Vatanım Sensin, Bir Deli Rüzgar ve Love 101 (Aşk 101) dizilerinde rol alan Pınar Deniz konuk oyuncu olarak Menajerimi Ara dizisinde yer alacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP