DOLAR

32,5156

-0.08%
EURO

34,9504

0.31%
ALTIN(gr)

2.434,07

0,47%
BİST 100

%
Standart Konut Kredisi QNB Finansbank’tan!

Standart Konut Kredisi QNB Finansbank’tan!

QNB Finansbank, müşterilerinin her türlü ihtiyaçları için avantajlı kredilerle finansal destek sağlamaktadır. QNB Finansbank'tan uygun faiz oranı ve vadeler ile  Bireysel ihtiyaç Kredisi, Taşıt Kredisi ve Konut Kredisi'ni ödemenizi gerçekleştirebilirisiniz.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:47
Standart Konut Kredisi QNB Finansbank’tan!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

QNB Finansbank Konut Kredisi desteğini farklı kredi seçenekleri ile müşterilerine sunmaktadır. Bunlardan biri de Standart Konut Kredisi’dir.

QNB Finansbank Standart Konut Kredisi’nin Özelllikleri

QNB Finansbank Standart Konut Kredisi ile ev almak isteyen kişilere finansal destek sağlamaktadır. Standar Konut Kredisi, satın alınacak konutun eksper değerinin %80’ine kadar verilebilmektedir. Bu kredi türü, tapu üzerinde konut tipi mesken görünen konutlar için kullanılabilmektedir. QNB Finansbank Standart Konut Kredisi’ni TL cinsinden ve 180 aya kadar vade ile kullanabilirsiniz. Standart Konut Kredisi faiz oranı sabit olduğu için, ödenecek aylık taksit tutarınız da sabittir.

QNB Finansbank Standart Konut Kredisi Faiz Oranı

QNB Finansbank Standart Konut Kredisi faiz oranı 120 aya kadar %1,22, 120 ay ile 180 ay arası vade için %1,40’dır. Standart Konut Kredisi’nde belirtilen faiz oranlarından yararlanabilmek için QNB Finansbank’tan hayat sigortası ve konut sigortası yaptırılması zorunludur. Bu sigortaların primleri kredi kullanacak kişinin cinsiyetine, yaşına ve kredi tutarına göre değişiklik göstermektedir. Kredi kapsamında ekspertiz ücreti, ipotek tesis ücreti ve kredi tahsis ücreti alınmaktadır. Ekspertiz ücreti, alınacak evin özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. Kredi tahsis ücreti, kredi tutarının %0,05’i oranında tahsil edilir.

QNB Finansbank Standart Konut Kredisi Başvuru Kanalları ve Gerekli Belgeler

QNB Finansbank Standart Konut Kredisi başvurusu QNB Finansbank Şubeleri’nden ve QNB Finansbank İnternet Sitesi’nden yapılabilmektedir. Standart Konut Kredisi başvurusu için istenilen belgeler ise,

  • Kredi ile satın alınacak evin tapu fotokopisi
  • Nüfus Cüzdanı
  • Satın alınacak konutun tapu fotokopisi
  • Son döneme ve kredi kullanacak olan kişinin üzerine ait elektrik, su, doğalgaz gibi faturalarından herhangi biri
  • Gelir belgesidir.

QNB Finansbank gerekli gördüğü durumlarda kefil, teminat veya ek belge isteme hakkına sahiptir. QNB Finansbank Standart Konut Kredisi ile ilgili daha detaylı bilgiyi QNB Fİnansbank Şubeleri’nden veya QNB Finansbank İnternet Sitesi’nden öğrenebilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP