DOLAR

32,5162

0.21%
EURO

34,8561

0.36%
ALTIN(gr)

2.487,77

1,05%
BİST 100

%
Halk Bankası Bireysel Kredi Kartları

Halk Bankası Bireysel Kredi Kartları

Halk Bankası müşterilerine çeşitli kredi kartları ile de olanak sağlamaktadır. Bireysel Kredi kartları ve özellikleri hakkında detaylı bilgi haberimizde yer almaktadır.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:47
Halk Bankası Bireysel Kredi Kartları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Paraf Kredi Kartı ; Halk Bankası kredi kartı olan paraf kart, yurt içi ve yurt dışında alışveriş yapma imkanı verirken ayrıca, kullanırken kampanyaları dahilinde puanlar kazandırıyor. Paraf Kredi Kartına başvurmak için, PARAF,TCKN boşluk yazıp gelir bilgisi ile birlikte 3452’ye mesaj atarak başvuru yapabilir veya 0850 222 0 4000 Halkbank Dialog merkezini arayarak çağrı merkezinden de başvuru yapılabilir. Ayrıca, internet bankacılığı sayfasından ya da Halkbank Şubesi bireysel müşteri hizmetleriyle irtibata geçerek de başvuru yapılabilir.

Paraf kartın çeşitleri ; Paraf platinum, paraf business, parafly, parafly platinum ,paraf sanal ve ücretsiz kredi kartı olarak bulunur. Paraf kartlarınızı üye iş yerlerinden kullandıkça parafpara kazandırır ve kazandığınız parafparaları üye işyerlerinde yapacağınız alışverişlerinizde kullanabilirsiniz.

Halk Bankası Kredi Kartları Özellikleri

Paraf : Paraf ile yurt içi ve yurt dışıda visa/mastercard,yurt dışında troy logosu bulunan üye işyerlerinde kullanmanıza olanak sunar ve kampanyaları dahilinde imkanlar sunan bir kredi kartı türüdür.

Paraf Gold : Yurt içi ve yurt dışı alışverişlerinizde tüm üye iş yerlerinde kullanmanıza imkan verir. Paraf Gold kredi kartını kullandıkça parafpara kazanır ve kazanmış olduğunuz parafpunlarınızı üye işyerlerinde yapmış olduğunuz alışverişlerinizde kullanabilirsiniz.

Paraf Platinum : Üye iş yerlerinde kullanmanıza ve alışverişlerinizde taksit imkanı ile kampanyalardan yararlanma olanağı sunar. Paraf Platinum kartınızı kullanarak parafpara kazanarak üye işyerlerinde yapacağınız alışverişlerde ödemelerde kullanabilirsiniz.

Paraf Business : Firma adına harcama yapan, firma sahiplerine verilen kredi kartı türüdür. Yurt içi ve yurt dışı üye iş yerlerinde ofis malzemesi alımlarından tutunda iş seyahatlerinize ve konaklama bedellerinin ödenmesine kadar paraf business kartınızı kullanarak kolay ve hızlı bir şekilde ödeme yapmanızı sağlar.

Parafly : Özel kampanyalar sunan bir kredi kart türüdür. Üye işyerlerinde parafly ile alışveriş yapabilir, size sunulan ayrılacaklıklarından yararlanabilirsiniz.

Parafly Platinum : Dünyanın her yerinde visa ve mastercard logosu bulunan iş yerlerinde alışveriş yapabilir, parafly platinum ayrıcalıklarından yararlarlanabilirsiniz.

Paraf Sanal : Paraf Kartınıza bağlı olarak, paraf sanal kartınız ile hızlı ve güvenli alışveriş yapma olanağı sunar.

Ücretsiz Kredi Kartı : Halkcard Kredi kartınız ile üye işyerlerinden alış veriş yapabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP