DOLAR

32,5670

0.13%
EURO

34,6989

0.04%
ALTIN(gr)

2.418,40

-0,57%
BİST 100

%
Akbank, Kobi’lerin İnsan Kaynakları Yönetimini Dijital Dünyaya Aktardı

Akbank, Kobi’lerin İnsan Kaynakları Yönetimini Dijital Dünyaya Aktardı

Akbank'ın müşterisi olan Küçük ve Orta Boylu İşletmeler, yani bilinen adıyla KOBİ'ler Akbank'ın sunduğu Kolay İK sayesinde Akbank'a ilk 6 ay boyunca en ufak bir ücret ödemeden bu hizmeti alıp, ciddi zaman tasarrufunda bulunabiliyorlar.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:48
Akbank, Kobi’lerin İnsan Kaynakları Yönetimini Dijital Dünyaya Aktardı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kolay İK nedir?

Kolay İK, Akbank’ın sunduğu bulut tabanlı bir İnsan Kaynakları ve Personel Yönetim mekanizmasıdır. Şirket bünyesinde bulunan bütün çalışanların hesaplarının bir arada bulunduğu Kolay İK‘da insan kaynakları ve personel yönetim mekanizmasına dair bütün işlemler, online olarak internet üzerinden, Akbank’ın güvencesine hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilinir.

Kolay İK’nın faydaları nelerdir?

Küçük ve orta boylu işletmelerin iş hayatlarını kolaylaştırmak, zaman tasarrufunda bulunmalarını sağlayıp verimi arttıracak projeler içinde bulunan Akbank, yeni geliştirme ve iyileştirmeler ile bu işletmeleri, yani KOBİ’leri dijitalleştiriyor. Hizmete açtığı Kolay İK ile bu KOBİ’lere İnsan Kaynakları ve Personel Yönetimi konusunda kolaylıklar sağlayan Akbank’ın bu hizmeti sayesinde artık KOBİ’ler maaş ödemelerini dijital ortamdan sadece tek tık ile gerçekleştirebilecek! Bununla beraber aynı vakitte bütün İK ve yönetim süreçlerini, tüm cihazlardan online olarak anında takip edebilecekler. Bu sayede uzunca vakitler alan operasyon ve çalışmalara daha az vakit ayırarak günlük işlerinde verimi hat safhaya çıkarabilecekler.

Kolay İK kullanmanın diğer avantajları nelerdir?

Kolay İK uygulamasına interneti içinde barındıran veya internete bağlanabilen her cihazdan erişilebilmektedir.

Bu uygulama ayrıca oldukça ekonomiktir.

Kolay İK uygulamasının kullanımı için ekstra bir eğitimin alınması, bir seminere katılınması asla gerekli değildir. Oldukça ideal ve kullanışlı bir yazılımı vardır.

Uygulama için bir bilgisayar bilgisi, kurulum bilgisi gerekmez zira uygulama cihaza kurulum gerektirmez.

Akbank, uygulamasının arkasındadır. Her daim destek sınırsız olmakla beraber tamamen ücretsizdir.

Kolay İK uygulaması bünyesinde bulunan şirket çalışanlarınızın kişisel bilgileri Akbank’ın sağladığı bulut ortamında ihtiyaç hali için saklanır ve güvenli bir şekilde korunur.

Uygulama dahilinde yapacağınız tek bir tıkla bütün çalışanlarınızın bordroları ödemeye hazır hale getirilebilinir.

Kolay İK kullanımı işlerinizi nasıl kolaylaştırır?

Akbank’a bağlı maaş müşterileri, çalışanlarının maaşlarını Kolay İK sayesinde tek tıkla ödeyebilmektedirler. Uygulamada sadece bir defa oluşturulan bordrolar Akbank’ın Direkt Öde hizmeti sayesinde anında ödenir ve 1 aylık deneme süresinden sonra maaşlar ödenmeye devam edilirse tam 6 ay boyunca ücretsiz olarak hizmet sağlanır.

Kolay İK hizmetini kimler alabilir?

Akbank üzerinden maaş ödeyen ve Akbank Direkt’e bağlı İnternet Kurumsal müşterileri bu hizmetten faydalanabilmektedirler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP