DOLAR

32,5122

0.14%
EURO

34,8777

0.27%
ALTIN(gr)

2.473,55

0,47%
BİST 100

%
POMEM 24. Dönem Sınav Sonuçları Açıklandı (tıkla Öğren)
  • Finans 365
  • Gündem
  • POMEM 24. Dönem Sınav Sonuçları Açıklandı (tıkla Öğren)

POMEM 24. Dönem Sınav Sonuçları Açıklandı (tıkla Öğren)

POMEM 24. Dönem sınav sonuçları açıklandı. Polis Akademesi resmi internet sitesinden yapılan açıklamada POMEM 24. Dönem sonuçlarının açıklandığı duyuruldu. POMEM sınav sonuçları nasıl öğrenilecek? İşte detaylar.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:48
POMEM 24. Dönem Sınav Sonuçları Açıklandı (tıkla Öğren)
0

BEĞENDİM

ABONE OL

POMEM 24 Dönem sınav sonuçları açıklandı. Polis Akademisi Başkanlığı’nın internet sitesinde yaptığı duyuruda lisan ve önlisan POMEM sınav sonuçlarının açıklandığı bildirildi.

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan duyuruda resmi internet sitesinden yapılan duyurunun tebligat niteleğinde olduğu ve ayrıca adaylara posta ve diğer iletişim yollarıyla herhangi bir bildirim yapılmayacağı açıklandı.

POMEM sınavında yedek planlama ile ilgili sonuçlar resmi internet sitesinden açıklanacağı duyuruldu. Yedek olarak yapılan planlamalar ilgili herhangi bir tebligat ve bildirim yapılmayacağı bu adayların internet sitesi üzerinden takip etmesi gerektiği bildirildi. POMEM sınav sonuçlarını “pau.edu.tr” adresinden öğrenebilirsiniz.

Polis Akademisi resmi internet sitesinden Lisans ve Önlisans POMEM sonuçlarını TC Kimlik Numaranız ile öğrenebilirsiniz. Polis Akademisi tarafından internet sitesi tarafından yapılan açıklamalar adaylar için önem arz ettiğinden adayların başkanlık duyurularını dikkatle takip etmesi gerekiyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP