Kredi Almak İsteyenleri Bekleyen Sürpriz Nihayet Açıklandı Herkes Kredi Alamayacak
  • Finans 365
  • Kredi
  • Kredi Almak İsteyenleri Bekleyen Sürpriz Nihayet Açıklandı Herkes Kredi Alamayacak

Kredi Almak İsteyenleri Bekleyen Sürpriz Nihayet Açıklandı Herkes Kredi Alamayacak

Bankada sıra bekleyerek kredi alınan günler artık bitti. Ekstrem durumlar hariç krediler artık SMS ile alınacak. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:48
Kredi Almak İsteyenleri Bekleyen Sürpriz Nihayet Açıklandı Herkes Kredi Alamayacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni uygulamanın onayını veren Finans Bank internet kullanamayan ya da internet imkanı olmayan vatandaşlar hariç yeni kredi kampanyasını mobil sisteme taşıdı. KrediGo uygulaması ile başvurular alınacak ve değerlendirmeler saniyeler için de oradan olacak. SMS ile kredi başvurunda bulunmak mümkün olacak. Bu sayede sosyal mesafe kurallarına uyularak vatandaşın acil nakit ihtiyacı çözülmüş olacak. Ancak internet kullanamayan ya da interneti olmayan kişiler ayrı tutulacak. 30 bin TL’ye kadar kredi almak mümkün olacak buna ek olarak faiz oranlarında değişiklik yapılmayacak. Finans Bank müşterisi olanlar için hesap açma gibi prosedür işlemleri uygulanmayacak. Halihazırda bulunan hesaplarına krediler aktarılabilecek.

En Çok Kredi Notu Düşük Olanlar Dikkatli Olsun

Şarta bağlanmadan SMS ile kredi alacak olan vatandaşlar sadece klasik şartlara bağlı olacak. 18 yaşından büyük olanların kredi alma imkanı olacak. Kefil ya da teminat şartı aranmasa da vatandaşın bu krediyi ödeyebilecek gelire sahip olması istenecek. Başvuru bu gelire sahip olanlar için olumlu olarak sonuçlanacak. TC kimlik numarası ile başvuru yapıldığından gereken bilgiler bankanın sistemine düşmüş olacak. Ayrıca kredi notu da dikkate alınacak. Kredi notu düşük olan vatandaşlar kredi alamayacakları gibi art arda yapılan başvurularda aynı şekilde sonuçlanacak. Esnek ödeme seçenekleri 30 bin TL’lik kredi kampanyasında da uygulanacak. Geniş kapsamlı olan kredi kampanyasının içinde farklı ihtiyaçlar için başlıklar açılmış. Size en uygun olanı seçerek işlem yapabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP