DOLAR

32,5184

-0.09%
EURO

34,8191

-0.15%
ALTIN(gr)

2.429,14

-0,03%
BİST 100

%
5000 TL Maaşla Sınav Şartı Olmadan İş Sahibi Olmak Artık Mümkün
  • Finans 365
  • Finans
  • 5000 TL Maaşla Sınav Şartı Olmadan İş Sahibi Olmak Artık Mümkün

5000 TL Maaşla Sınav Şartı Olmadan İş Sahibi Olmak Artık Mümkün

KPSS şartı aranmadan personel alımı yapacak olan TRT ve Kızılay bu süreci İŞKUR ile ortak yürütmeyi planlıyor. İlandan sonra ciddi anlamda ilgi çeken haber hakkında herkes araştırma yapmaya başladı. Şartlar ve kadrolar için mutabakata varıldı, ilanlar ise yakın tarihte paylaşılacak. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:48
5000 TL Maaşla Sınav Şartı Olmadan İş Sahibi Olmak Artık Mümkün
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alımlar için genel şartlara ilaveten ek şartlar da konulabilir. Her pozisyon için geçerli olmamakla beraber her ilanın dikkatli şekilde okunması isteniyor. KPSS şartını ortadan kaldıran TRT ve Kızılay diğer detaylar kendi sitelerinden paylaşacaklarını da belirttiler. Çeşitli belgelerin yanında gerektiğinde sertifika isteme hakkını saklı tutuyor. Kızılay’a başvurmakisteyenler için gerekli olan şartlar yayınladı. Buna göre, tercihen İİBF, psikoloji, PDR ve Endüstri Mühendisliği mezunu ve bu alanlarda en az 3 yıl tecrübesi olan adaylar öncelikli olacak. Yeterli düzeyde İngilizce bilme şartı aranırken ayrıca Office programlarına hakimiyet de aranmaktadır.

Yabancı Dil Aranan Temel Özelliklerden

Aktif SAP ve SF kullanımı da aranan özelliklerdendir. Olası mülakat yapımında mülakat bilgilerine hakim insan kaynakları mevzuatını bilen kişilerle çalışmaya başlanacak. TRT ilanı içinse çeşitli meslek grupları için farklı şartlar belirlenmiştir. Ses operatörlüğü için, üniversitenin ilgilibölümlerinden mezun ve en az 5 yıl bu sektörde tecrübe sahibi kişiler aranırken bazı bölümler için bu şart koşulmamıştır. Yabancı dil şartı başvuruyapacak olan adayı bir adım öne çıkarması bekleniyor. Yoğun çalışma temposu hem Kızılay hem TRT için mevcut bundan dolayı iş alım kriteri içinde bu tempoya uyum sağlayacak adaylar ibaresi bulunmaktadır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP