DOLAR

32,5273

0.22%
EURO

34,7920

0.04%
ALTIN(gr)

2.486,52

1,00%
BİST 100

%
Kredi Kapsamın Açıklandı Esnaf Tekrar Kepenk Kaldırdı Heyecanlandıran Kredide Son Gelişmeler
  • Finans 365
  • Finans
  • Kredi Kapsamın Açıklandı Esnaf Tekrar Kepenk Kaldırdı Heyecanlandıran Kredide Son Gelişmeler

Kredi Kapsamın Açıklandı Esnaf Tekrar Kepenk Kaldırdı Heyecanlandıran Kredide Son Gelişmeler

Bankaların esnaflara dair çalışmaları bitmek bilmiyor. Yapılan açıklamada Akbank yeni bir kredi çalışması yapacağını duyurdu. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:48
Kredi Kapsamın Açıklandı Esnaf Tekrar Kepenk Kaldırdı Heyecanlandıran Kredide Son Gelişmeler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kamu bankaları ve özel bankaların yaptığı kredi kampanyaları son dönemde oldukça fazla konuşuluyor. Pandemiden dolayı yapılan çalışmaların sonu gelmezken vatandaşlar normalleşme sürecinin nasıl geçeceği konusunda endişeli. Banar ve devlet yaşanan olağanüstü hal neticesinde bu kadar esnek davranırken güncel hayatta ne olacağı merak konusu. Ancak bankaların ve devletin çalışmaları normalleşme sürecinin de aynı bu şekilde esnek geçeceğini belirtiyor. Tüm vatandaşlar mali olarak kendilerini toparladıkları an herkes normal yaşantısına ve çalışmasını tekrardan geri dönemeyecek. Tekrardan normalleşme için esnaf başta olmak üzere tüm vatandaşın maddi olarak toparlanması beklenecek. Bu bağlamda Akbank yeniden bir kredi kampanyası başlatacağını duyurdu. Çalışmaya göre esnafların ve sanatkârların kredi alması çok kolaylaştırılacak.

Faiz Oranı Görenleri Sevindirdi

Buna göre esnaf ve sanatlar bağlı oldukları odalardan gereken belgeleri topladıkları anda başvuru sürecini de olumlu geçirirlerse 110 bin TL ödeme alabilecek. Verilecek bu kredinin faiz oranı neredeyse yok gibi. %0.49 oranında faiz ile işlem görecek kredinin limitleri konusunda da çeşitli alternatifler mevcut. Esnaf ve sanatkarlar yıllık kazançlarını belgeledikten sonra daha fazla kredi alabilecek. Verilecek olan kredinin 60 aya kadar vadesi bulunurken ilk 3 ay ödeme alınmayacak olması herkese rahat bir nefes aldırdı. Başvuruların şubelerle yüz yüze olması bir seçenekten dileyen vatandaşların evden çıkmadan online şekilde başvuru yapası da değerlendiriliyor. Ancak belge ve evrak teslimi için muhakkak banka yetkilileri ile görüşülmesi şart.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP