DOLAR

32,4878

-0.02%
EURO

35,0128

-0.09%
ALTIN(gr)

2.438,53

0,13%
BİST 100

%
Enpara.com Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Enpara.com Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Enpara.com uzun bir aradan sonra kısıtlı olarak kredi kartı başvurularını kabul etmeye başladı. Diğer bankalara nazaran daha zor kredi kartı onayı veren Enpara.com kredi kartı başvurusu nasıl yapılır?

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:49
Enpara.com Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Enpara.com kredi kartı başvurusu nasıl yapılır? Enpara.com kredi kartı başvurusu yapma işlemleri ile ilgili sorulan soruların yanıtlarını haberimizde vereceğiz.

Her vatandaşın sahip olmak istediği ve bir yardımcı olarak gördüğü kredi kartları artık dijital bankacılık hizmeti sunan yan kuruluş bankalar tarafından da verilmeye başlandı. QNBFİNANSBANK’ın bankası olan Enpara.com kredi kartı başvurusu nasıl yapılır? Şubeden yapılan başvurulara oranla Enpara.com kredi kartı başvurusu yapma, işlemi sadece online olarak yapılmaktadır.

Online olarak Enpara.com sitesine girdikten sonra ”başvurular” kısmından Enpara.com kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz. Yapacak olduğunuz başvuru birkaç gün içerisinde onaylanacaktır.

Enpara.com Uygulamasından Kredi Kartı Başvurusu

Bir diğer farklı yöntem ise Enpara.com uygulaması üzerinden ”kredi kartları” kısmına girererek buradan size ait istenen bilgileri doldurduktan hemen sonra kredi kartı başvuru yapmanız. Bu yöntem sadece Enpara.com banka kartına sahip kişiler için uygulanabilir.*

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP