EYT Ne Zaman Çıkacak Sorusuna Başkan Erdoğan’dan Cevap Geldi (Son Dakika)

EYT Ne Zaman Çıkacak Sorusuna Başkan Erdoğan’dan Cevap Geldi (Son Dakika)

Herkesin merakla beklediği EYT ne zaman çıkacak sorusuna en yetkili ağızdan cevap geldi. Başkan Erdoğan'ın aracından indiği sırada kendisini selamlayan vatandaşların yanına giderek ellerini sıktı. Bu esnada kendisine EYT ile ilgili soru soran bayana şu cevapları verdi.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:49
EYT Ne Zaman Çıkacak Sorusuna Başkan Erdoğan’dan Cevap Geldi (Son Dakika)
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Emeklilikte yaşa takılan vatandaşlar buldukları her fırsatta yetkililere EYT ile ilgili soruları yöneltmeye devam ediyorlar.

Sorulan soruya Başkan Erdoğan’ın verdiği cevap EYT’lileri üzdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Faruk Ilgaz Tesisleri önünde bir süre vatandaşlarla sohbet etti. Burada bulunan bir kadının “Cumhurbaşkanım EYT çıkar mı?” sorusuna “Yani 40 yaşında emekli mi olalım, 40 yaşında, 50 yaşında emeklilik mi olur” yanıtını verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe Spor Kulübü Ekim ayı Olağan Divan Kurulu Toplantısı’na katılmadan önce, Faruk Ilgaz Tesisleri önünde bir süre vatandaşlarla sohbet etti. Erdoğan tesislere geldiği sırada bir kadın, makam aracının yanına gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan kadın ile bir süre sohbet etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra makam aracından inerek hemen yanında bulunan kafede oturanların yanına gitti, tek tek herkesle tokalaştı.

EYT ÇIKAR MI? SORUSUNA YANIT

Burada bulunan bir kadın Erdoğan’a seslenerek, “Cumhurbaşkanım EYT çıkar mı?” dedi. Erdoğan, “Yani 40 yaşında emekli mi olalım, 40 yaşında, 50 yaşında emeklilik mi olur” yanıtını verdi. Bunun üzerine kadının, “Sağlığımız bozuluyor nasıl yapacağız?” demesi üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sağlığı bozuk olanlar zaten primlerini her şeyini ödemişse, erken emeklilik noktasında zaten emekli olur” yanıtını verdi.

EYT ile ilgili müjdeli haber bekleyenler bu cevap karşısında üzüldü.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP