DOLAR

32,5861

0.08%
EURO

35,0424

0.46%
ALTIN(gr)

2.427,86

0,21%
BİST 100

%
Kırmızı Oda Yeni Bölümleriyle Kalplere Dokunmayı Başardı! 12. Bölümünde Neler Olacak?
  • Finans 365
  • Gündem
  • Kırmızı Oda Yeni Bölümleriyle Kalplere Dokunmayı Başardı! 12. Bölümünde Neler Olacak?

Kırmızı Oda Yeni Bölümleriyle Kalplere Dokunmayı Başardı! 12. Bölümünde Neler Olacak?

Oyuncu kadrosunun Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral gibi başarılı isimlerin oluşturduğu Kırmızı Oda'nın gelecek hafta yayınlanacak olan bölümünde neler olacağı merak ediliyor. Sevilen dizi Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Fragmanda dikkat çeken detay ne? Ayrılan isim tekrar mı giriyor? Öğrenmek için haberimizi okuyun. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:49
Kırmızı Oda Yeni Bölümleriyle Kalplere Dokunmayı Başardı! 12. Bölümünde Neler Olacak?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kırmızı Oda bu haftaki bölümü ile geçtiğimiz akşam TV8 ekranlarına geldi. Kırmızı Oda dizisinin geçtiğimiz son bölümü ile ekrana geldi. Her hafta Cuma günleri TV8 ekranlarına gelen dizi Gülseren Budayıcıoğlu’nun kendi eserinden birebir uyarlandı. Yeni bölümde neler yaşanacağı merak eden izleyiciler sabırsızlıkla sonraki haftayı iple çekiyor.

Kırmızı Oda’nın Son Bölümünde Neler Yaşandı?

Selvi (Sema Keçik), anne (Özlem Turay) ve babası (Ruhi Sarı) tarafından küçücük çocuk yaştayken kırk yaşındaki Rıza (Serhat Nalbantoğlu) ile zorla evlendirilmesinin ardından niçin evden dışarı adım atamadığını online terapideki Doktor Hanım’a anlatır. Sonraki vakalardan olan, çalışmaya başladığı dönemden itibaren gazinonun şöhretli yaşamına kısa sürede kapılmış Melek (Nilsu Yılmaz), Doktor Hanım’dan kendi annesi ile ilgili diğer bütün yaşananları öğrenir. Doktor Deniz ve Doktor Piraye’nin ikili arasındaki yakınlaşması Doktor Ayşe’ye duygularını sorgulatır. Kırmızı Oda gelecek hafta fragmanı henüz yayınlanmadı fakat yayınlanır yayınlanmaz haberimizde yer alacak.

Diziyi daha önce hiç izlemeyenler için konusunu özetlemekte fayda var. Kırmızı Oda adlı dizide , psikiyatri kliniğinde diğer doktorlar ve onlara giden hastaların kendi yaşadıkları hayatlar hikayeleştirildi. Hastalar o güne kadar hiç kimseye söyleyemedikleri sırları dile getiriyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP