DOLAR

32,5483

0.01%
EURO

35,0446

0.46%
ALTIN(gr)

2.427,06

0,18%
BİST 100

%
Başarılı Olan Ceo’dan Bitcoin Krito Tahminleri: ‘Çılgınca Gelse de Gerçekleşecek’
  • Finans 365
  • Finans
  • Başarılı Olan Ceo’dan Bitcoin Krito Tahminleri: ‘Çılgınca Gelse de Gerçekleşecek’

Başarılı Olan Ceo’dan Bitcoin Krito Tahminleri: ‘Çılgınca Gelse de Gerçekleşecek’

Pantera Capital şirketi CEO’su Dan Morehead, lider kripto para birimi olan Bitcoin kripto paralarının önümüzdeki sene içinde dörde katlanacağını iddia da bulundu. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:49
Başarılı Olan Ceo’dan Bitcoin Krito Tahminleri: ‘Çılgınca Gelse de Gerçekleşecek’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nisan ayı içerisinde 59.000 dolar miktarla giriş yapan BTC kripto para sistemi çalkantılı olarak geçen 30 gün sonrasında 54.500 dolar seviyelerinde işlem görmektedir. Birçok uzmanın söyelediklerine göre Bitcoin yıl sonu hedeflerine uygun ve emin adımlarla ilerliyor. Piyasanın yükselişleri ile ilgili olarak fiyat düzenlemeleri verilirken kripto para topluluklarında bulunan birçok kişi BTC fiyat tahminlerinde bulundular. Dan Morehead yapmış olduğu tahminlere göre talep eğrilerinde öngörülmekte olan yukarı yönlü olan kayma ile birlikte desteklenmektedir. Morehead’ın görüşleri ile Bitcoin fiyatlarında sürekli olarak artış olacağını belirtti. 2016 Şubat ayından itibaren her yıl bir milyon kullanıcı katılmasıyla Bitcoin fiyatları 200 dolar yükseldiğini belirtmiştir. Ayrıca Paypal gibi diğer şirketlerinde kripto para boralarına giriş yapmalarıyla yine bu fiyatların artacağını söylemiştir.

Başarılı İş Adamı 2031 Senesi Robert Breedlove’ın Bitcoin Fiyat Tahminleri

Parallax Digital şirket sahibinin CEO’su Robert Breedlove Bitcoin kripto para ile ilgili olacak artış ve düşüşleri uzun vade içerisinde olan beklentilerini bizlerle paylaştı. Breedlove insanların yalnızca yaptıkları bir birikim oyunu olduğunu anlayacaklarını söyledi. Bununla da birlikte 2031 senesinde ve o zamana kadar Bitcoin küresel satın alabilme güçlerinin yüzde 20 oranına ulaşabileceğini söyledi. bu oran da Bitcoin kripto paralarının 2031 senesinde olan piyasa değerlerini yaklaşık 250 trilyon doları bulurken bir BTC kripto parasının da fiyatlarını 500.000 dolar yapacağını söyledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP