DOLAR

32,3828

0.11%
EURO

35,0674

-0.2%
ALTIN(gr)

2.317,40

1,77%
BİST 100

%
7 Farklı Ödemeden En Dikkat Çekeni O Oldu Düzenleme Hayata Geçecek Mi?
  • Finans 365
  • Finans
  • 7 Farklı Ödemeden En Dikkat Çekeni O Oldu Düzenleme Hayata Geçecek Mi?

7 Farklı Ödemeden En Dikkat Çekeni O Oldu Düzenleme Hayata Geçecek Mi?

Devletin üst düzeylerinden gelen açıklama herkesi sevindirdi. buna göre 7 farklı ödem için herkesin oluru alındı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:49
7 Farklı Ödemeden En Dikkat Çekeni O Oldu Düzenleme Hayata Geçecek Mi?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pandemi dolayısıyla devlet desteklerini artırmaya devamediyor.Toplumun her kesiminden vatandaşa ulaşamayaçalışandevlet hiçbir vatandaşınındesteksizbırakmıyor Yapılan açıklamaya göre 7 farklı devletdesteğiverilecek. Verilecek olan devlet desteklerinin ödenekleri artırıldığından tek hamlede milyonlara vatandaş ödem alabilecek. Ancak ödenekten yararlanmak için vatandaşlarınbaşvurularını hızlı gerekiyor. Devlet pandemi sebebiylekurumlar giderek sıra olunmasını tasvip etmiyor. Bundan dolayı tüm işlemler online olarak deva edecek. Vatandaşödemelerinintakibini de online şekilde yapacak. Online takipte vatandaşınödemelerinin sıkıntısız olacağı tahmin ediliyor. Karışıklık çıkmayacağı kesin olsa davatandaşlarınalınan her ödemedesistemden takip etmesi isteniyor. Olası bir hatada hemen düzetilme yapılmadığında kişilerinödemeleri iptal edilecek.

Eğitime Büyük Önem Veriliyor

Vereceködemelerden olan yetim-öksüz destek ödemelerinde yeni bir değişiklik yapıldı. Daha önceden hayattaolmayan değişiklik toplantıda yürürlüğe kondu. Buna göre eğitim hayatı devan eden öğrenciler için ödemeler 25 yaşına kadar devam edecekken eğitimini tamamlayan ve yüksek okul okumayan vatandaşlarınödemesi sadece 18 yaşına kadar devam edecek. Aylık yapılacak ödeme ile beraber her çocuğun cebine 150 TL girmişolacak. Diğer ödeme ise Elektriködemesi olacak. 103 TL’ye kadar ödeme yapacak olan devlet 103’den fazla gelen fatura için de alternatif oluşturdu. Ödem iptali yerine vatandaşlar artan kısmı kendileri ödeyecek. Gıda desteği ise nakdi olarak vatandaşa ödenmiş olacak. Eskiden koli olarak verilen destekler yerini nakdi desteğe bıraktı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP