DOLAR

32,4188

0.19%
EURO

35,3994

0.2%
ALTIN(gr)

2.325,13

0,24%
BİST 100

%
İş Bankası Öyle Bir Duyuru Yaptı Ki Duyan Soluğu Bankada Aldı
  • Finans 365
  • Gündem
  • İş Bankası Öyle Bir Duyuru Yaptı Ki Duyan Soluğu Bankada Aldı

İş Bankası Öyle Bir Duyuru Yaptı Ki Duyan Soluğu Bankada Aldı

Pandeminin başından bu yana vatandaşa kredi veren İş Bankası yeni kampanyası ile vatandaşı yeniden sevindirdi. Detaylar vatandaşlar paylaşıldı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:50
İş Bankası Öyle Bir Duyuru Yaptı Ki Duyan Soluğu Bankada Aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapılan açıklamaya göre Esnaf ve Sanatkarlar Odasına üye olan ve halihazırda bu işlerle uğraşan vatandaşlar için 36 ay taksitle 150 bin TL’ye varan kredi kampanyası oluşturuldu. Bu kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlar bankanın istediği klasik evraklara ek olarak Esnaf ve Sanatkarlar Odasına üye olduklarına dair ıslak imzalı belge ya da, Esnaf ve Sanatkarlar Odasına dahl olunduğuna ilişkin sicil kaydı veyahut vergi levhası getirmelidir. Dükkanı bulunmayan sanatkarlar için getirilen tek şat hala bu zanaat ile ilgilenilmesi olduğu da vurgulandı. Bunlar haricinde kefil ya da teminat aramayan banka gelir veletsini yeterli sayacak. Aynı şekilde kredi sicil notu da çok önemli olmayacak.

Pandemi En Çok Esnafı Etkiledi

Bir diğer önemli detay ise faiz oranı odu. Buna göre %1.40 oranında faiz ile kredi verecek olan banka Merkez Bankasının fazileti düşürün çağrısına uyulmuş gibi gözüküyor. Esnaf ve sanatkar olan vatandaşlar pandemi dolayısıyla kepen kapatmak zorunda kalmıştı. İş yerini kapatmayıp direnen esnaf ve sanatkarlar için devlet bankalarla iş birliği yaparak devlet ekonomisini ayakta tutmaya çalışıyor. Türk Lirasını akışını hızlandırıp özel sektörü hareketlendirmeye çalışan devlet tüm kurumlarıyla esnaf ve sanatkarları ekonomik açıdan desteklemeye çalışıyor. Bu bağlamda kredi almak isteyen vatandaşlar şubelere giderek kredi başvurusunda bulunabilir ya da internet bankacılığını kullanabilir. İŞCep uygulaması da vatandaşa kolaylık sağlayacak bir diğer yöntem olarak açıklandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP