DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
5 Yıl Vade İmkanı İle Ezber Bozan Ziraat Bankası Kredi Vermeye Hazırlanıyor

5 Yıl Vade İmkanı İle Ezber Bozan Ziraat Bankası Kredi Vermeye Hazırlanıyor

Pandemi süresince vatandaşa kredi vermeye devam eden Ziraat Bankası yeni kredi kampanyasıyla herkesi şaşkına uğrattı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:50
5 Yıl Vade İmkanı İle Ezber Bozan Ziraat Bankası Kredi Vermeye Hazırlanıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İşletmeler ve yatırımcılar için verilmesi planlanan kredide farklı yöntemler uygulanacak. Buna göre faiz oranları bilinenlerin aksine ve esnaf lehine olacak. Ayrıca 5 yıl vade imkanı sağlanmış olacak. Krediyi alan yatırımcılar ve işletme sahipleri bu sayede bütçelerini sarsmadan ekonomilerini eski haline getirebilecek. 2 yıl geri ödeme talebinde bulunmayacaklarını da açıklayan banka binlerce başvuru almaya başladı. Uygun vade seçenekleri faiz oranlarının kapsamlı belirlenmesi birçok iş yeri sahibi için bulunmaz bir fırsat. Vade seçenekleri ve faiz seçenekleri tamamen işletme sahiplerinin tercihine bırakılacak. Bu seçimlere göre belirlenecek ödeme planı ile iş yeri sahipleri aldıkları krediyi rahat rahat kullanabilecek.

Faizleri Vadeler Belirleyecek

İVME Finans Paketi olarak geçen projede 4 farklı kredi seçeneği bulunuyor. Bu seçenekleri değerlendirmek tamamen vatandaşa bırakılacak. İleri, Verimli, Milli, Endüstri olarak isimlendirilen paketlere ek olarak dileyen yatırımcıya ve iş yeri sahibine başka krediler de verilebilecek. Krediler vatandaşa nakdi olarak verilecek. İş yerinin herhangi bir eksiğini kapatmak için doğrudan iş yerine aktarılmayacak. Bundan dolayı çok farklı bir faiz oranı uygulanacak. DİBS endeksli olacak olan faizlerin oranları da açıklandı. 0 ila 2 yıl arasında vade imkanından yararlanacak olan vatandaşa DİBS+%1.00 oranında faiz uygulanacak. 2 ila 5 yıl arasında vade imkanını seçen vatandaşa ise DİBS+%2.00 oranında faiz uygulanacak. 5 ila 10 yıl arasında vade imkanını kullanan vatandaşa ise DİBS+%3.00 oranında faiz uygulanmış olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP