Halkbank’tan Özel Sektörde Çalışanlara İhtiyaç Kredisi
  • Finans 365
  • Kredi
  • Halkbank’tan Özel Sektörde Çalışanlara İhtiyaç Kredisi

Halkbank’tan Özel Sektörde Çalışanlara İhtiyaç Kredisi

Türkiye’nin en büyük ve en önemli devlet bankalarından bir tanesi olan Halkbank, müşterilerinin ihtiyaç ve taleplerini gidermek için çok çeşitli kredi seçenekleri ve geri ödeme imkanları sunuyor. Halkbank, özel sektörde çalışan vatandaşlar için özel olarak sunduğu Halkbank Özel Sektör Çalışanlarına İhtiyaç Kredisi ile düşük faiz oranları ve geniş vade seçeneklerini bir araya getirerek müşterilerine önemli kolaylıklar sağlıyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:50
Halkbank’tan Özel Sektörde Çalışanlara İhtiyaç Kredisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Halkbank’ın özel sektörde çalışan müşterileri için dizayn ettiği bu kredi çeşidi, 2 farklı özellikte olabiliyor ve bu sayede Halkbank müşterileri kendileri için en uygun olanını seçebiliyor. Bu çerçevede, Halkbank Özel Sektör Çalışanlarına İhtiyaç Kredisi fırsatından yararlanmak isteyenler, bu krediyi standart veya masraflı seçeneklerinden bir tanesini seçerek temin edebiliyorlar. Özel Sektör Çalışanlarına İhtiyaç Kredisi hizmetinden standart seçeneği ile yararlanmak isteyenler, toplam kredi tutarının yüzde 0,5’i oranında bir kredi tahsis ücreti öderken, masrafsız seçeneğini seçeneğini seçenler kredi tahsis ücretinden muaf tutuluyor. Standart Özel Sektör Çalışanlarına İhtiyaç Kredisi seçeneğinde kredi faiz oranı yüzde 1,16 iken, masrafsız kredi için kredi faiz oranı miktarı yüzde 1,26 olarak belirlenmiş.

Özel Sektör Çalışanlarına İhtiyaç Kredisi ile masrafsız kredi seçeneğini seçenlerde standart kredi seçeneğini seçenlerde 48 aylık bir vade genişliğinden faydalanabiliyor ve her iki seçeneği seçenlerde BSMV ve KKDF giderlerini ödemek durumunda bulunuyor. Halkbank Özel Sektör Çalışanlarına İhtiyaç Kredisi’nde, BSMV ücreti aylık faiz maliyetinin yüzde 5’i şeklinde, KKDF ücreti de aylık faiz maliyetinin yüzde 15’i şekilde aylık taksitlere yansıtılıyor. Halkbank’ın özel sektör çalışanları için sunduğu bu kredi çeşidinde standart kredi için yıllık maliyet oranı yüzde 18,3859 iken, masrafsız kredi için bu oran yüzde 19,7316 seviyesine geliyor. Her iki Özel Sektör Çalışanlarına İhtiyaç Kredisi seçeneğinde de primi yıllık olarak alınacak olan bir hayat sigortası yaptırma zorunluluğu bulunurken, söz konusu primin miktarı hesaplanırken, yaş, cinsiyet, sağlık durumu ve alınan kredi miktarı gibi özelliklerin farklılıklar yaratması söz konusu olabiliyor.

Başvuruda Bulunmak İçin…

Özel sektör çalışanları için Halkbank’ın özel olarak düzenlediği Özel Sektör Çalışanlarına İhtiyaç Kredisi’ne başvuruda bulunmak için, size en yakın Halkbank şubesine gitmeniz yeterlidir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP