Herkese 914 TL Yardım Müjdesi!

Herkese 914 TL Yardım Müjdesi!

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan uygulama özellikle pandemi sürecinde işsiz kalmış, yardıma muhtaç kimselere destek olacak. Peki, başvuru şartları neler? Kimler başvuru yapabilecek? İşte Detayları…

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:50
Herkese 914 TL Yardım Müjdesi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Her ay düzenli olarak ödenecek olan 914 TL aylıktan faydalanmak için Vakıflar Genel Müdürlüğüne başvuru yapmanız ve şartlarınızın uygun olması yeterli. Belirli sayıya ulaşana kadar başvurular devam edecek başvurular dolduktan sonra başvuru kabul edilmeyecek. Muhtaç aylığı için başvuru formunu doldurmanız ve formunuzun onaylanması yeterli daha sonra ömür boyu aylık alabilirsiniz ve şart güncellemesi yapılmayacak.

Ömür Boyu Maaş!

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından verilecek olan muhtaç aylığı 914 TL ve ömür boyunca alabileceksiniz. Muhtaç aylığı olan 914 TL yardıma her yıl zam gelecek.

Başvuru İçin Neler Gerekli?

Vakıflar Genel Müdürlüğünün 914 TL muhtaç aylığından faydalanmak için yakınlarınızdan en az birinin engelli olması gerekiyor veya anne ya da babanızın vefat etmiş olması şartı bulunuyor. Maaşın adından da anlaşılacağı üzerine muhtaç olan kişilere verilecek ve bu maaştan anne ya da babası engelli olan kişilerde faydalanabilecek.

Yardım için şartlar;

Anne veya babanızdan birinin vefat etmiş olması

Anne veya babanızın %40 veya üzeri engeli olması,

Kişinin hiçbir sosyal güvencesi olmaması

Sunulan bu şartlardan bir tanesini karşılamanız 914 TL aylıktan faydalanmanız için yeterli aksi halde aylıktan faydalanamazsınız. Başvuru için formu doldurarak eğer engelli raporunuz varsa onla beraber Vakıflar Genel Müdürlüğünü bizzat başvurunuz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP