DOLAR

32,5198

-0.09%
EURO

34,7981

-0.21%
ALTIN(gr)

2.420,97

-0,36%
BİST 100

%
Kredi Notu Düşük Olanlara O İmkan Tanında 50 Bin TL’ye Kadar Kredi Alabilecekler
  • Finans 365
  • Gündem
  • Kredi Notu Düşük Olanlara O İmkan Tanında 50 Bin TL’ye Kadar Kredi Alabilecekler

Kredi Notu Düşük Olanlara O İmkan Tanında 50 Bin TL’ye Kadar Kredi Alabilecekler

Kredi veren bankaların başvuru esnasında dikkat ettiği nokta kredi sicil notlarının durumu oluyor. Sigortasız olanlar da radara takılanlardan. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:51
Kredi Notu Düşük Olanlara O İmkan Tanında 50 Bin TL’ye Kadar Kredi Alabilecekler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar sicil notlarının bozuk olmasından dolayı mağdur oluyor. Tüm evrakların eksiksiz doldurulmasına rağmen sıkıntı yaşayan vatandaşlar isyan etme noktasında. Aynı mağduriyet Sigortasız çalışanlar için de söz konusu olmaktadır. Özellikle teminat ,isteyen ya da gelir belgesi arayan bankalar sigortasız vatandaşlara sıkıntı çıkartabiliyor. Bu durumun zorluklarını fark eden bankalardan yeni bir adım geldi. Kişinin kredi notu düşük olsa da, sigortasız çalışsa da kredi alma imkanı tanınacak. Sadece verilecek olan teminatın doyurucu olması gerekiyor. Bireysel ihtiyaç kredisi kapsamında verilecek olan kredilerde gelir belgesi şartı da aranmıyor. Kamu bankalarına ek olarak birçok özel banka bu duruma onay vermiş durumda.

Birçok Bankanın Onayı Bulunuyor

Ziraat Bankası, İş Bankası, Vakıf Bank, Deniz Bank, Odea Bank, Akbank, ING Bank, Aktif Bank ve Şeker Bankası başta olmak üzere birçok banka vatandaşa gelir belgesine gerek olmadan kredi verecek. İstenen tek şart talep edilen Belgeleri eksiksiz temin etmek ve teminat göstermek olarak açıklandı. Bu şartlara ek olarak 18 yaşından küçük olan vatandaşlara kredi verilmeyeceği de açıklandı. Kredi almak isteyen vatandaşların farklı bir gelir kaynağının olması gerekiyor. Çünkü teminat gösterirken bu gelir kaynağı kredi başvurusu için öneli olacak. Kefil istendiği taktirde kefilin çalışılan iş yerinen olması gerekiyor. Eğer teminat olarak bir eşya gösterilmişse bu eşyanın hacizli olmaması da şartlardan bir tanesi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP