DOLAR

32,5326

0.1%
EURO

34,9959

-0.12%
ALTIN(gr)

2.438,27

0,12%
BİST 100

%
8.800 TL Maaşla Alım Yapılacak! İnternetten Başvuru Yapmak Mümkün
  • Finans 365
  • Gündem
  • 8.800 TL Maaşla Alım Yapılacak! İnternetten Başvuru Yapmak Mümkün

8.800 TL Maaşla Alım Yapılacak! İnternetten Başvuru Yapmak Mümkün

ABONE OL
17 Ocak 2023 21:04
8.800 TL Maaşla Alım Yapılacak! İnternetten Başvuru Yapmak Mümkün
1

BEĞENDİM

ABONE OL

İŞKUR belediyelerle personel alımı için görüşmelere devam ediyor. Yeni yıla girmeden açılması planlanan ilanlarla birçok sağlık personeli, büro memuru, güvenlik görevlisi alımı yapılacak. 8.800 bin TL’ye kadar maaş verilmesi beklenen kadrolara ilgi büyük. Başvuru tarihleri ise tam olarak belli değil. İşte detaylar..

Çok Sayıda İşsiz Vatandaşa İstihdam İmkanı

Belediyelere yapılması beklenen alımlarda KPSS şartı aranmayacak. Kadroların büyük çoğunluğu sınavsız alım yapacakken bazı kadrolar içinse sınav şartı getirilebilir. İŞKUR genel şartları oluşturduktan sonra her kadro için şart koyma serbestliği getirdi. Bundan dolayı vatandaş ilanları dikkatli şekilde takip etmelidir. Başvurular hızlı şekilde dolduğundan girişlerin hızlı şekilde yapılması gerekiyor. İstenen evraklar da her ihtimale karşı hazır bulundurulmalı. Alımlarda zamanla yarışan vatandaş eksiksiz ve doğru evrak teslimiyle iş hayallerine kavuşabilir. Alımların 10 bin kişiyle sınırlandırılması bekleniyor.

En az ilkokul mezunu olma şartını arayan İŞKUR bunun altındaki eğitim pozisyonlarını kabul etmemektedir. Özellikle hasta bakıcı, hemşire, veteriner hekim ve makine teknisyeni alımlarının yoğun olacağı belirtiliyor. Bu kadrolara ek olarak özel eğitim öğretmeni, sayaç okuma personeli, büro memuru, bulaşık personeli, eğitmen, özel güvenlik görevlisi gibi alanlarda da kadrolar oluşturuldu.

Başvuru şartları olarak ise TCK md 53’te belirtilen suçların işlenip işlenmemiş olmasına bakılacak. Affa uğramış ya da infazın gerçekleşmiş olması başvurular esnasında değerlendirilecek. Erkelerin askerlik konusunda sıkıntılı olmamaları da isteniyor. Ruh ve beden sağlığının varlığı ve gerektiğinde bunların belgelenmesi şartı da aranıyor. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için başvuru hakkı tanınmıştır. Diğer kadroların istediği özel şartlar ise bulunabilir.

Başvuru Linki: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP