DOLAR

32,4806

-0.2%
EURO

34,9664

0.36%
ALTIN(gr)

2.437,30

0,60%
BİST 100

%
Bitcoin Fiyatı Ne Olur, Bitcoin Almak İçin Doğru Zaman Mı?

Bitcoin Fiyatı Ne Olur, Bitcoin Almak İçin Doğru Zaman Mı?

Kripto para birimlerine olan ilgi her geçen gün artarken özellikle de rekor haberler ile sürekli olarak gündeme taşınan Bitcoin para birimi Türk yatırımcıların da radarına girmiş durumda. Peki, bitcoin fiyatı ne olur, bitcoin almak için doğru zaman mı?

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:51
Bitcoin Fiyatı Ne Olur, Bitcoin Almak İçin Doğru Zaman Mı?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bitcoin Fiyat Grafiği 2018 İtibari İle Düşüşe Başladı

Pek çok ülkede yasaklanan, çok sayıda Merkez Bankası tarafından hedef alınan Bitcoin ne yazık ki aldığı çok sayıda yara ile kan kaybı yaşamıştı. Rekor seviyeleri gören Bitcoin daha sonra düşüşe başlamış, pek çok yatırımcı panik halinde ellerindeki Bitcoinleri satmaya başlayınca düşüş daha da hızlanmıştı.

Ocak ayından bu yana yaşanan düşüşün ardından ciddi bir toparlanma sürecine giren sanal para birimi yeniden 9 bin dolar seviyesini test etmeye başlamıştı. Yaşanan bu düşüşün Bitcoin almak isteyen kişiler için büyük bir fırsat yarattığı görüşü sanal piyasa dünyasında ağırlık kazanırken Bitcoin’e girmek için içerisinde bulunduğumuz dönemin son derece uygun olduğu belirtiliyor.

Bitcoin Dibi Gördü, Uçuş Yakın!

Sanal para birimleri hakkında dünyadaki uzmanlardan biri olarak kabul edilen Robert Sluymer konu hakkında son derece önemli açıklamalarda bulundu. Sluymer yapmış olduğu açıklamada ”Burada esas soru şu, acaba daha mı büyük bir balon görüyoruz? Yoksa bu bir dip noktası mı? Biz, bunun bir dip olduğunu düşünüyoruz ve şu aşamada Bitcoin alımının mantıklı olabileceğini düşünüyoruz.” diyerek Bitcoin yatırımı için istekli olan ancak endişeler yaşayan kişileri cesaretlendirdi.

Bitcoin Diğer Sanal Para Birimleri İçinde Önemli

Dünyada en çok tanınan sanal para birimi olan Bitcoin’in varlığı bu nedenle büyük bir önem taşıyor. Güvenirliği hala tartışmalı olan ve bu nedenle pek çok kişinin uzak durduğu sanal para birimleri için bir referans olması Bitcoin fiyatları için büyük önem taşıyor.

Yatırımcıya kripto para birimlerinin de güvenilir olduğunu göstermesi açısından Bitcoin’in imajının korunması gerekiyor. “Bitcoin fiyatları ne olur?” sorusunun yanıtına gelince ise konu hakkında yapılan çok uçuk tahminlerin bulunması dikkat çekiyor. Bazı analistler para biriminin yeniden uçuşa geçeceğini ve en azından ikiye ya da üçe katlayacağını iddia ediyor. Yatırımcıların sanal para birimlerine güvenmesi için ise mutlaka gerekli yasal düzenlemelerin yapılması ve ülkelerin Bitcoin’i bir para birimi olarak kabul etmesi gerekiyor. Kaynak: finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP