DOLAR

32,3758

0.16%
EURO

34,9832

-0.27%
ALTIN(gr)

2.324,28

0,22%
BİST 100

%
Ziraat Bankası’ndan Görülmemiş Fırsat, 6 Ay Ödemesiz Destek Kredisi

Ziraat Bankası’ndan Görülmemiş Fırsat, 6 Ay Ödemesiz Destek Kredisi

Ziraat Bankası 6 ay ödemesiz destek kredisi reddedilen vatandaşların destek kredisi neye ve kime göre reddedildi merak konusuydu. Reddedilmenin asıl nedeninin ne olduğu sonunda belirlendi ve vatandaşa açıklaması yapıldı, işte tüm detayları…

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:51
Ziraat Bankası’ndan Görülmemiş Fırsat, 6 Ay Ödemesiz Destek Kredisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kredisi reddedilen vatandaşlar destek kredilerinin neden reddedildiğini çok merak ediyordu. Hangi sebeplerin kredi reddi konusunda etkiledi olduğu ise açıklamalarda belli olacak. Ziraat Bankası 6 ay ödemesiz bireysel destek kredisi başvuruları ve kredi kullandırma işlemleri sürerken 27,04,2020 tarihlerindeki başvurular geçtiğimiz günlerde Ziraat Bankası tarafından onaylandı. Peki ihtiyaç kredisi reddi alanlar şu an ne yapmalı?

Ret Alanların Ne Yapması Gerekiyor?

Binlerce vatandaşın 6 ay geri ödemesiz bireysel destek kredisi onaylanmadı, haliyle vatandaş kendini mağdur olarak gördü. Diğer aylarda yapılan başvurular onaylanmıştı ancak şu an onaylanmayan daha doğrusu ret alan krediler neden kabul edilmedi vatandaş tarafından merak ediliyor. Red cevabı olan binlerce vatandaş sosyal medya ve dijital platformlardan bireysel destek kredisi başvurularının neden reddedildiğini sorgulamaya başladı. 28 Nisan tarihinden itibaren kredi başvurusu onaylanmayan başvuru sahipleri başvurularının sonunda olumlu sonuçlarını aldı. Buda acaba banka sisteminden kaynaklı bir problem mi oluştu sorularını akla getirdi.

Bu durum ile ilgili Ziraat Bankasından herhangi bir açıklama gelmedi ancak başvuru olumsuz sonuçlanan başvuru sahipleri neden red aldıklarını hala merak ediyor ve konuyla alakalı bir cevap gelmesini bekliyor. Eğer böyle bir şey bir daha yaşanırsa diye merak içinde olan vatandaşlarda var, ancak şu an kendi işlemlerinin düzelmiş olması morallerini düzeltti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP