Geri Ödemesiz Destek İçin Başvurular Devam Ediyor

Geri Ödemesiz Destek İçin Başvurular Devam Ediyor

Devlet vatandaşa geri ödemesiz destek vereceğini açıkladı, başvurulara talep arttı. Pandemi dönemiyle beraber hız kesmeden devam eden desteklere bir yenisi eklenmiş oldu. 25 bin TL ile 40 bin TL arası destekler için belirli şartlara uygun olmak gerekiyor. Çeşitli kanallara süren hibe destek programına yoğun ilgi var. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:51
Geri Ödemesiz Destek İçin Başvurular Devam Ediyor
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Kendi İşini Kuran Kadınlara Destek Sağlanmaya Devam Ediliyor

Coca Cola Türkiye, Habitat Derneği ve Türkiye Odalar Borsalar birliğinin işbirliği ile verilmesi planlanan hibe desteği için program düzenlenmesi planlanıyor. 4 düzey olacak şekilde organize edilmesi bekleniyor. Müracaatlar kızkadeşim.net üzerindenonline olarak gerçekleştirilecek. Müracaat için aranan şartlardan biri sertifika sahibi olmak. Sertifika sahibi kişilerin başvuruları alındıktan sonra teknik elemeler gerçekleşecek. Şehir bazlı kategorilendirme yapıldıktan sonra kazanan yarışmacıya beklediği hibe desteği sunulmuş olacak. Program pandemi koşullarından dolayı online olarak gerçekleşecek.

Maksimum 40 bin TL olacak olan desteği cazip kılan özellik geri ödemesiz olması. Destekten faydalanmak için katılımcılara 2 günlük eğitim düzenlenecek. 2 günlük eğitime eksiksiz katılan katılımcılar hibe desteği almak için ilk adımı geçmiş sayılacak. Bu eğitime hak kazanmak için teknik eleme yapılacağı belirtiliyor. Eğitim sonunda katılımcılar yapacakları projeleri kurulan jüriye beğendirmek için yarışacak. Projeler yeme içme sektörü üzerine olacak. Pandemi dolayısıyla en çok yeme içme sektörü yara aldı. Bu alanda işini kurmak isteyen kadınlara 3 kuruluşun desteği ile hibe destek sağlanacak. Markalaşma konusunda kendine güvenen kadınlar bu alanda maharetlerini sergilerken Türkiye geneli iş gücü noktasında ciddi bir çalışma sergilemiş olacaklar.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP