DOLAR

32,5639

0.03%
EURO

34,8652

-0.05%
ALTIN(gr)

2.427,39

-0,10%
BİST 100

%
Bitcoin Satışını Duyurdu Herkesi Şaşırttı

Bitcoin Satışını Duyurdu Herkesi Şaşırttı

Dave Portnoy Bitcoin satın aldığını duyurumca ortalık karıştı. Portnoy Bitcoine karşı bir isim olarak biliniyordu. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:51
Bitcoin Satışını Duyurdu Herkesi Şaşırttı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Twitter üzerinden sık sık açıklamalara yer veren Dave Portnoy yeni açıklamasıyla gündeme bomba gibi düştü. Yaptığı açıklamaya göre Portnoy artık 1 Btc sahibi. Daha önceden hiçbir şekilde bitcoin almayacağını duyuran ve hakaretler eden simin bu hamlesi yatırımcıları olduğu kadar takipçileri de şaşırttı. Açtığı yayınla da bunu destekleyen ismin yayınını kripto para borsasının desteklediği bir isim olan Blocfolio’nun olması da kafaları ayrı karıştırdı. Bitcoin satışları ve alışları hakkında tam olarak bilgi vermeyen simin nerede ne yaptığı en çok konuşulan konular arasında. Buna göre 48 bin dolar vererek bitcoin alamsı bundan aylar önce bitcoin için yaptığı olumsuz yorumları sildi süpürdü. Borsayla ilgilenen ve Dave Portnoy’un söylemlerinden çıkarımlar yapan vatandaşlar Portnoy’un DOGE sahibi olduğunu düşünüyordu. Ancak durumun öyle olmadığını açıklayan Portny DOGE sahibi olmadığını da açıkladı.

Mesafeli Duruşa Devam

Portnoy daha önceden Chainlink almış ve orada da yaşanan sert düşüş Portnoy’a ciddi kayıpla vermişti. Verilen bu kayıpların ardından Bitcoine hızlı dönüş yapan ismin destekçisi ise kripto para borsası olmuştu. Döneme dönem dalgalanmalar yaşayan bitcoin chainlink kadara kayıp yaşatmadı ancak orada da yaşanan kay op da Portnoy’u oldukça sinirlendirmiş ve tepkiselliğe zorlamıştı. Uzmanların yorumuna göre bitcoin bu şekilde devam ederse yılın sonunda 100.000 dolar üzerine çıkabilir. Bu durum ise Portnoy’un kazançlı çıkacağı anlamına geliyor. Ancak Portnoy ne kadar bitcoin alırsa alsın bitcoine olan mesafeli duruşu devam edeceğe benziyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP