Beklenen Haber Geldi: Yeni Çalışma Saatleri Belli Oldu!

Beklenen Haber Geldi: Yeni Çalışma Saatleri Belli Oldu!

Yeni tip Koronavirüs salgını tedbirleri için yeni çalışma saatleri belli oldu, İstanbul'da kamu ve özel mesai saatlerini İstanbul Valisi Ali Yerlikaya açıkladı. Okulların, kamu kurum ve kuruluşlarının yeni mesai saatleri merak ediliyor, işte konuyla ilgili tüm detaylar haberimizde…

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:51
Beklenen Haber Geldi: Yeni Çalışma Saatleri Belli Oldu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni tip Koronavirüs salgını sebebiyle alınan tedbirler elden bırakılmayacak, toplu taşımalarda ve yollarda yaşanan yoğunluğun azaltılması için çalışma saatlerinde değişiklik uygulaması yapıldı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya konuya ilişkin mesai saatlerini açıkladı, işte merak edilen mesai saatleri…

Mesai Saatlerinde Neden Değişiklik Yapıldı?

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya yeni uygulamaya ilişkin açıklamasında “Toplu taşımada pik saatlerdeki yoğunluğu gidermek için sadece kamu sektörü değil, mutlaka özel sektörde de kademeli mesai saatleri ve esnek çalışma usullerine gelişmesinde büyük fayda olacağı yönünde görüş birliğine varılmıştır” şeklinde ifade etti. Ayrıca uygulamanın amacını açıklayan İstanbul Valisi Yerlikaya “yoğun zaman dilimlerinde, hemşehrilerimizi duraklarda, istasyonlarda ve toplu taşıma araçlarında salgın riskinden korumak” dedi.

Ders Saatleri Belli Oldu!

21 Eylül 2020 itibariyle yüz yüze eğitim kararı alınmıştı, İstanbul Valisi yaptığı açıklamada 21 Eylül’de okulların ilk dersin 09.00’da başlayacağını duyurdu. İstanbul Valisi Yerlikaya “Resmi ve özel okul öncesi ve birinci sınıf öğrencilerimiz 21 Eylül Pazartesi günü 09.00’da ders başı yapacak, hayırlı olsun” dedi.

Jandarma Emniyet ve Sahil Güvenlik Komutanlığı Mesai Saatleri Belli Oldu

28 Eylül tarihi itibariyle jandarma, emniyet be sahil güvenlik komutanlığı saat 07.00 itibariyle iş başı yapacak ve kademeleri şekilde işe başlayacaklar. Emniyet teşkilatı duruma göre 7,8,9 gibi saatlerde kademeli iş başı yapacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP