DOLAR

32,5676

0.14%
EURO

34,9750

-0.15%
ALTIN(gr)

2.439,32

0,14%
BİST 100

%
Tanzim Satışlar Hız Kazanıyor 16 Bin Noktada Jet Tanzim

Tanzim Satışlar Hız Kazanıyor 16 Bin Noktada Jet Tanzim

Tanzim satış noktaları genişliyor. 16 bin şubeli büyük marketlerde tanzim satışlar yapılacak. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli müjdeyi verdi.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:52
Tanzim Satışlar Hız Kazanıyor 16 Bin Noktada Jet Tanzim
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatandaş tarafından oldukça beğenilen tanzim satışlar giderek genişliyor. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Tarım Kredi kooperatiflerinin tanzim satış noktaları dışında da zincir mağazalara mal tedarik ederek satış yapacağını duyurdu.

Ayrıca Pakdemirli “Migros, Carrefoursa, A101, Şok ve BİM’in toplamda 16 bin şubesinde aynı tanzim satış koşullarıyla satışların gerçekleşeceğini aktardı. Bakan Pakdemirli Salihli Ziraat odasında Çiftçi buluşması etkinliğini önemli açıklamalar yaptı. Ankara İstanbul Bursa Samsun Gaziantep belediyelerinde ve yurt çapında toplamda 110 noktada tanzim satış noktalarının olacağı duyuruldu. Tanzim satışlarını meyve ve sebze fiyatlarını %50 oranında azalttığını söyleyen Pakdemirli tanzim satışlarında yeni bir adım atmak için hazır olduklarını duyurdu.

Pakdemirli “artık sadece tanzim satışları haricinde zincir mağazalarda da mal tedariklerinin yapılacağını ve Tarım Kredi Kooperatifleri vasıtasıyla satışların gerçekleşeceğini söyledi. Migros Carrefour şok A101 gibi 16 bin şube marketlerde satışların gerçekleştirileceğini duyurdu. Şekilde Bu konuda da Çalışmalara devam ediyoruz ve kısa sürede netice alacağız tüketicilerimize kaliteli ucuz sebze ve meyve satmak için hazırız. .”

Hükümet sebze meyve fiyatlarının azalması için devreye soktu tanzim satışlarının ilk olarak Şubat ayında devreye sokmuştu. İlk etapta sebze ve meyve fiyatlarını düşürmek için İstanbul’da 50 Ankara’da ise 15 farklı alanda tanzim satışı yapılmıştı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP