DOLAR

32,5871

0.33%
EURO

34,8258

0.2%
ALTIN(gr)

2.507,96

0,96%
BİST 100

%
Bakan Açıkladı! SGK Primlerini Devlet Ödeyecek

Bakan Açıkladı! SGK Primlerini Devlet Ödeyecek

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank devletin ödediği 9 aylık SGK primlerinin 12 ay olarak ödeneceğini açıkladı. Daha birçok detay haberimizde.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:52
Bakan Açıkladı! SGK Primlerini Devlet Ödeyecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Nevşehir’e geldi. Bakan Varank burada 2020 yılına kadar SGK primlerinin devlet tarafından ödeneceğini duyurdu. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Nevşehir ziyaretine Valilik ve AK Parti İl Başkanlını ziyaret etti.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen kahvaltıda iş adamlarıyla birlikte görüşmeler yapan Varank “Yeni Zelanda’da ki Cami saldırısı hakkında da konuştu çok acı bir gün yeni Zelanda’da ırkçı bir mülteci düşmanı Müslüman kardeşlerimizi katletmiştir 49 kardeşimiz şehit oldu. Hepsine Allah’tan rahmet diliyorum.”

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank geçen yıl 9 ay verilen sigorta prim desteği 2019 yılında 12 Ay verileceğini söyledi. Varank fikir alışverişinde bulunarak sizlerle birlikte olmaktan son derece mutluyum. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum gittiğim her şehirde Sanayi ile üreticilerle birlikte olmaya özen gösteriyorum.

Türkiye ekonomisinin gücünü ve dinamizmini sizlerden alıyor. Siz ürettikçe istihdam oluyor ve ülkemiz ileriye gidiyor sanayide de atmamız gereken adımları atıyoruz. Hem istihdamı hem de üretimi desteklemek için yaptığımız çalışmalar var geçtiğimiz yıl 9 ay olarak uygulanan asgari ücret desteği 2019 yılından itibaren 12 ay olacak. Ayrıca 2020 yılına kadar işçi alınacak her çalışanın SGK primlerini ve vergilerini 12 ay boyunca devlet ödeyecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP