Qnb Finansbank Kredi Çeşitleri

Qnb Finansbank Kredi Çeşitleri

Hayatımızı kolaylaştıran bankalar, artık her türlü ihtiyacımızı gidermek adına verdiği kredilerle hayatımıza yenilikler katmaya devam ediyor. Hayatınızdaki değişimlere hazır olun. Yenilenen anlayışımızla QNB ailesi olarak her zaman yanınızdayız.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:52
Qnb Finansbank Kredi Çeşitleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

QNB Finansbank’ın size sunduğu fırsatlardan faydalanmanın zamanı. Sizlerde ihtiyaçlarınızı ertelemek istemiyorsanız QNB Finansbank sağladığı uygun faizli kredilerle tüm ihtiyaçlarınızı karşılanmakta. Günde 10 TL ‘den başlayan İhtiyaç kredisi, hayalini kurduğunuz ev için sabit faiz oranı ile konut kredisi, ayaklarınızı yerden kesen taşıt kredisi ve tabii ki küçük sermayelerle de zanaat sahibi olan esnaflarımızı da unutmadık. İhtiyaç anında her türlü ulaşımınızı sağlamak için kredi kartları da her zaman yanınızda.

QNB Finansbank İhtiyaç Kredisi olarak finansçınız sizlere özel çözümler sunar.

İhtiyaç duyabileceğiniz harcama doğrultusunda düşük faizli ihtiyaç kredilerimizi büyük, küçük ve özel masraflarınızı karşılamak adına tüm nakit ihtiyaçlarınızda yanınızdayız. Kişilerin ihtiyaç duyduğu nakit ihtiyacının hızlı, güvenli ve hesaplı bir şekilde karşılanmasını sağlıyoruz. Bitmeyen ihtiyaçlarınıza limitsiz çözümler sunuyoruz. İhtiyaç Kredinizi 36 aya varan uzun vade avantajları ile kullanabilir ve taksitlerinizi ödeyebilirsiniz

  • -20.000 TL’ye kadar Cep şubemizden, İnternet şubemizden, çağrı merkezimizden kolay kredi kullanım imkânı,
  • -Şubelerimizden Kredi erteleme seçenekleri,
  • -SMS le hızlı başvuru,
  • -Anında hesabınızda olan kredi

QNB Finansbank Konut Kredisiyle hayalinizdeki evin anahtarı ellerinizde, artık kendinize ait hissettiğiniz ev sizin.

QNB nin size özel sunmuş olduğu ödeme kolaylıklarıyla, düşük faizli konut kredisiyle bir kaç basit adımla ev sahip olabilirsiniz. Finansçınız dilediğiniz ödeme planı yapar, düşük taksit seçenekleri sağlar, istediğiniz şekilde esnek ödeme planı ile kolayca evinize kavuşabilirsiniz. Finansçınızın size sunduğu özel fırsatlardan yararlanmak için şubelerimize, cep şubemizden, İnternet şubemizden, çağrı merkezimiz üzerinden başvurunuzu tamamlamanız yeterli olacaktır. Eviniz hayırlı olsun.

İster yeni olsun İster ikinci el Taşıt Kredisi almanın tam zamanı

Artık taşıt kullanmak lüks olmaktan çıktı, genel ihtiyaçlar arasında yer almaya devam ederken, QNB Finansbank sizleri hayallerinize kavuşturuyor. Standart motor ve motosiklet kredisiyle düşük faiz oranlarıyla sizleri araç sahibi yapıyor. Düşük faizli taşıt kredinizi 48 aya varan uzun vade avantajları ile kullanabilir ve taksitlerinizi rahat rahat ödeyebilirsiniz. Artık dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde olabileceksiniz. Finansçınıza çevrimiçi işlem merkezinden veya şubelerimizden ulaşabilir işlemlerinizi hızlı bir şekilde sağlayabilirsiniz.

Finansçıdan Esnafa Destek

Her türlü yatırım ve işletme sermayesi ihtiyacınıza yönelik düşük faizli krediler, ticari kartlar ve uygun ödeme koşulları sağlıyoruz. Acil destek kredileriyle esnafımızın gücüne güç katıyoruz. Web tabanlı uygulamalarımızla esnafımıza nakit ödeme yöntem çözümleriyle birlikteyiz. Finansçınız ekonomik pos cihazı da geliştiriyor, döviz kurlarınızı takip ediyor, birikimlerinize hesaplamalarla yön veriyoruz. Büyük ve küçük ölçekli esnaflarımızın birikimlerini güvenceye alıyoruz.

QNB Finansbank hayatınızı kolaylaştıran kartlarımız

Ekonomik ve sosyal açıdan günden güne gelişme gösteren günümüz dünyasında kredi kartı kullanımı önem kazanmıştır Günümüzde artık nakit olmadan da dışarı çıkabiliyor, eğlenebiliyoruz. Kredi kartların hayatımıza katmış olduğu kolaylıklardan birini yaşıyoruz. Kredi kartlarımızla taksitlendirme imkânları, sizlere özel indirimlerinden faydalanabilirsiniz. Vakit olmadığı ve kısıtlı yaşam alanımızdaki kolaylık kredi kartlarıyla istediğiniz gibi alışverişinizi yapabiliyorsunuz. Ve artık Finansçınız sizlere daha yakın, kredi kartlarımızın avantajlarından faydalanabilmek için internet şubemiz, çağrı merkezimiz ve şubelerimizden kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP