5.000 TL Üzeri Nakit İhtiyaçlarınız için ING Bank E-Kredi
  • Finans 365
  • Kredi
  • 5.000 TL Üzeri Nakit İhtiyaçlarınız için ING Bank E-Kredi

5.000 TL Üzeri Nakit İhtiyaçlarınız için ING Bank E-Kredi

Acil çıkan nakit ihtiyaçlarınıza hızlı çözüm bulmak istiyorsanız, e-kredilere başvurabilirsiniz. ING Bank 5.000 TL ve üzeri nakit ihtiyacınıza hızlı çözümler sunuyor. İnternet üzerinden E- Kredi uygulaması ile başvurabilirsiniz.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:52
5.000 TL Üzeri Nakit İhtiyaçlarınız için ING Bank E-Kredi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Avantajları Nelerdir?

E-Kredi başvurusu yapmanın en büyük avantajı, zamandan kazanmak. Şubeye gitmeye gerek kalmadan, evinizde yapabiliyorsunuz. İnternetinizin olması yeterli. Kredi başvurusunda bulunmak için bankanın açık olduğu saatleri ya da mesai günlerini beklemenize gerek yok. Hafta sonu bile olsa kredi başvurunuzu yapabilirsiniz. E-Kredi 7 gün 24 saat açık. Bankadaki gibi sıra numarası alıp beklemenize gerek yok. Kefil ya da belge toplamanıza gerek yok. Kimlik bilgileriniz ile başvurmanız yeterli. ING Bank müşterisi olmayan ya da şubeye gidemeyecekler için, kredi ödemesi kurye aracılığı ile alıcının evine ya da işyerine teslim edilebiliyor.

ING E-Kredinin Koşulları Nelerdir?

Şubeye gitmeden ve evrak gerektirmeden kredi talebinde bulunmak isteyenler için akılcı bir çözüm olan ING Bank E- Kredi uygulamasında vade kampanyaları 3 – 48 ay arasında. Talep edilen kredi tutarının % 0,5 oranında dosya masrafı alınıyor. Öncesinde hesaplanan Findeks Kredi Notu’nuzun değerine göre de yararlanacağınız faiz oranları değişiyor. Findeks Kredi Notu, 1850 ve üzerinde olanlar %1,49 oranında faiz alırken, Findeks Kredi Notu 1600 olanlar % 1,59 faiz oranından yararlanıyor.

Kredi notunuzu öğrenmek için, ING internet şubesindeki “Hesap Açılış Menüsü”nden “Findeks Risk Raporu Almak” bölümüne girebilirsiniz. Ya da cep telefonunuzdan ING Mobil uygulamasını indirerek, Başvurular menüsündeki “Findeks Risk Raporu” kısmından yararlanabilirsiniz.

Müşterilerin, kredi notunu, kullandıkları kredi araçları ve ödeme alışkanlıklarının etkilediğini belirten ekonomi uzmanları, ihtiyaçlarınız için kredi başvurusunda bulunurken, kredi tiplerinin detaylı incelenmesini öneriyorlar. Araç ya da konut kredisi gibi yüksek tutarlı kredilerde vade ve faiz oranları değişiyor. Daha küçük miktardaki nakit ihtiyaçlarınız için online kredi başvurusu yapmak daha avantajlı. Evinizden ya da işyerinizden, bankaya gitmeye gerek kalmadan ve daha düşük faizle kredi kullanabilirsiniz. Dijitalleşen dünyada, bankacılık hizmetlerine dijital çözümler sunan ING Bank, E-Kredi uygulaması ile hızlı kredi başvurusunda bulunmak isteyenler için.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP