DOLAR

32,3812

0.19%
EURO

35,0375

-0.17%
ALTIN(gr)

2.323,66

0,19%
BİST 100

%
KOBİ Kredilerine Bir Yenisi Daha Eklendi 60 Ay Vade Seçeneği Mevcut
  • Finans 365
  • Gündem
  • KOBİ Kredilerine Bir Yenisi Daha Eklendi 60 Ay Vade Seçeneği Mevcut

KOBİ Kredilerine Bir Yenisi Daha Eklendi 60 Ay Vade Seçeneği Mevcut

Akbank KOBİ kredisi için düğmeye bastı. 60 aya kadar vade seçeneği ve %1.23 faiz oranıyla ilgili vatandaşların nakit ihtiyacı bu şekilde çözülmüş olacak. Normal kredi alma prosedürlerine uyan vatandaşların kolay şekilde kredi sahibi olması için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:52
KOBİ Kredilerine Bir Yenisi Daha Eklendi 60 Ay Vade Seçeneği Mevcut
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KOBİ’ler 60 Ay Vadeden Yararlanabilecek

Kredi başvuru ekranının açılmasıyla beraber vatandaşlar kolay şekilde başvuru işlemlerini gerçekleştirecek. Ayrıca ekran üzerinde diğer bilgiler detaylı şekilde paylaşılacak. Düşük faiz oranlarıyla kredi kampanyaları başlatan Akbank pandemi sürecinde birçok vatandaşa kredi imlanı sağladı. Özellikle esnek ödeme planı ve uzun vade seçenekleri vatandaşın ilgisini çeken noktalardan. KOBİ’ler için bu şekilde kredi kampanyaları düzenlenmeye devam edilecek. Kredilere ek olarak hayat sigortası hizmeti de verilmiş olacak. Kredi desteğinden faydalanmak isteyen vatandaşların ise belli şartlara sahip olması isteniyor.

Kredi alma koşullarını sağlayan vatandaşlara ödemeleri anında gerçekleştirilecek. Başvurunun onaylanmasının ardından haricen istenen bir belge yoksa nakit olarak ödeme yapılmış olacak. 18 yaş ve üzeri vatandaşlara verilecek olan kredi desteği için ayrıca son 3 ay sigortalı olarak çalışılması da isteniyor. Kredilerin verilmesi esnasında dikkat edilen bir nokta olan yasal takip burada da dikkate alınacak. Kredi için başvuru yapan vatandaşın yasal takipte olmaması gerekiyor. Kredi notuna da dikkat edileceği belirlendi. Kredi notunuz riskli bir değerde değilse başvuru yapma hakkınız var. Ayrıca bankaların kara listelerinde yer almamanızda başvuru esnasında dikkate alınacak. Başvuru işlemleri esnasında başvuru formu, kimlik fotokopisi ve gelir belgesinin hazır bulundurulması işlemin hızı gerçekleşmesi için önemli.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP