DOLAR

32,3815

0.19%
EURO

35,0520

-0.14%
ALTIN(gr)

2.324,13

0,21%
BİST 100

%
18 Yaşından Küçük Çocuklar İçin Şok Edici Kampanyada Detaylar Belli Oldu
  • Finans 365
  • Gündem
  • 18 Yaşından Küçük Çocuklar İçin Şok Edici Kampanyada Detaylar Belli Oldu

18 Yaşından Küçük Çocuklar İçin Şok Edici Kampanyada Detaylar Belli Oldu

Devlet küçük çocuklar için yaptığı saha çalışmasında yeni verilere ulaştı. Ulaşılan veriler ışığında yapılan açıklamalar ziyadesiyle yüz güldürdü. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:52
18 Yaşından Küçük Çocuklar İçin Şok Edici Kampanyada Detaylar Belli Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Devlet herhangi bir ödeme planı oluşturmadan önce sık sık yaptığı saha çalışmaları ile biliniyor. Yapılan en son çalışma ile d3vket 18 yaşından küçük çocuklar için destek paketi oluşturmaya karar verdi. Pandemi dolayısıylavatandaşlar kendi ihtiyaçlarını dahi çok zor görmeye başladı. Bireysel olarak sıkıntı olan bu durum genele yayıldığı zaman işin içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Özellikle aile olma durumu söz konusuysa ve işin içinde çocuk da varsa maddi anlamda geçinmek çok zorlaşıyor. Devlet bu surumu bildiğinden vatandaşlar için yeni bir kredi destek programı oluşturdu. Oluşturulan kredi destek programına göre 18 yaşından küçük çocuğu olan vatandaşlarafaizli ve faizsizolmak üzere iki çeşit kredi paketi sunulacak. Her ikisinin de limiti eşit olmakla beraber 50 bin TL olacak.

Faizler Vadeye Göre Değişecek

İsteyen vatandaş vade seçeneklerine bakarak faizli ya da faizsizseçeneklerini tercih edebilir. 24 ay vadeli olacak olan kampanyada 12 ay vadeyi seçen vatandaşlar faizsiz krediyi tercih etmiş olacak. Ancak 24 ay vadeyi tercih eden vatandaşlar %0.48 faiz oranıyla işlem görmüş olacak. Burada seçenek tamamen vatandaşa bırakılacak. Ayrıca ödeme planını oluştururken kişiler danışmanlık alabilecek. Ziraat Banaksı aracılığıyla verilecek kredi için başvurular E Devlet kanalıyla yapılacak. Pandemi koşulları göz önünde bulundurulduğunda yüz yüze başvuru riskini kimse göze alamıyor. Ödemeler ise başvurulardan 1 hafta sonra başlamış olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP