DOLAR

32,3192

0.2%
EURO

35,1054

-0.16%
ALTIN(gr)

2.306,66

1,29%
BİST 100

%
Türkiye’nin En Büyük ve En Karlı Şirketleri Açıklandı
  • Finans 365
  • Finans
  • Türkiye’nin En Büyük ve En Karlı Şirketleri Açıklandı

Türkiye’nin En Büyük ve En Karlı Şirketleri Açıklandı

Capital dergisi tarafından gerçekleştirilen Türkiye'nin büyük ve en karşı şirketlerine yönelik gerçekleştirilen bir araştırma kapsamında bu soru yanıtını buldu.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:52
Türkiye’nin En Büyük ve En Karlı Şirketleri Açıklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Capital Dergisi, Türkiye’nin en büyük şirketi, en karlı şirketi ve en çok ihracat yapan şirketi alanlarında bir araştırma gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen bu araştırma sonuçlarına göre Türkiye’nin en büyük firması Tüpraş olurken en karlı firması ise Erdemir oldu.

İşte Capital dergisi tarafından yapılan “Capital500-Türkiye’nin En Büyük 500 Özel Şirketi Araştırması”nın sonuçları.

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK ŞİRKETLERİ

Capital Dergisinin yapmış olduğu araştırmaya göre, Türkiye’nin en büyük şirketleri sırasıyla Tüpraş, Türk Hava Yolları (THY) ve Petrol Ofisi olarak belirlendi. “Cirosunu En Fazla Artıran Şirketler” Kerevitaş, Odeon Turizm ve Gram Altın Pazarlama Sanayi oldu. “En Çok Kar Eden Şirketler” Ereğli Demir Çelik, Tüpraş ve Enka İnşaat olurken, “İhracatını En Fazla Artıran Şirketler” kategorisinde Lila Group, Kerevitaş ve Namet Gıda ilk 3 sırayı paylaştı.

“En Çok İhracat Yapan Şirketler” Ford Otosan, Toyota Otomotiv ve Arçelik olarak belilenirken “Çalışan Sayısını En Fazla Artıran Şirketler” Lila Kağıt, Borusan Makine ve IATI Turizm olarak belirlendi. “En Fazla Çalışanı Olan Şirketler” kategorisinde BİM Birleşik Mağazalar, RC Rönesans İnşaat, LC Waikiki Mağazacılık ilk 3 sırayı aldı.

Ekonomi Haberlerinden anlık haberdar olmak için bizleri takip edin

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

İOS uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP