DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Türkiye’nin Dijital Bankası Yapı Kredi Artık SYNC 3 ile Ford Araçlarınızda

Türkiye’nin Dijital Bankası Yapı Kredi Artık SYNC 3 ile Ford Araçlarınızda

İki büyük şirket Yapı Kredi ve Ford bir proje kapsamında işbirliğine gittiler. Ford'un kullanıcıların bir çok ihtiyacını karşılamak üzere geliştirmiş olduğu Araç içi Multimedya Sistemi olan SYNC App'lik uygulamasından artık Yapı Kredi müşterileri de hızlı ve kolay bir şekilde yararlanabilecekler.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:53
Türkiye’nin Dijital Bankası Yapı Kredi Artık SYNC 3 ile Ford Araçlarınızda
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapı Kredi Mobil uygulaması ile müşterilerine Şubeden ve ATM lerden bağımsız bankacılık faaliyetleri imkanını veren Yapı Kredi , araçlarında bir çok aktiviteyi uzaktan yapmak zorunda olan Ford kullanıcılarının aktif bir şekilde kullandıkları Multimedya sisteminin son versiyonu olan SYNC 3 Applink içinde yerini alarak Dijital müşterilerini memnun edici yönde adım atmış oldu.

Yapı Kredi Dijital Teknolojisi

2017 yılında Avrupanın ve Türkiyenin en iyi ve yeni Dijital bankası seçilen Yapı Kredi Müşterilerine Mobil Bankacılık da Sunduğu Mobil’e Göz-ID sonrasında müşteri beklentilerine daha hızlı ve çabuk yanıt vermek adına Ford Araç içi Multimedya Sistemi SYNC 3 Applink adaptasyonu ile Araç içindeki müşterilerinin beklentilerinede yanıt vermiş oldu.

Yapı Kredi Bankası gelişen ve hızlanan dünyada Müşteri beklentilerini ve hayatın akışına uygun teknolojileri müşterilerine sunmak adına Yıllık teknoloji bankacılık yatırımlarının %71 oranını teknolojik yatırımlara ayırarak bu konuda da öncü bir kuruluş olduğunu göstermektedir.

Ford Araç içi Multimedya Sistemi nedir ?

.Ford firması araç kullanıcılarının bir çok isteğini yerine getirebilecek şekilde SYNC sistemini yıllar içerisinde sırasıyla SYNC1-SYNC -1.1 ,SYNC-2 ve en sonunca versiyon olan SYNC 3 Applink ile tepe noktaya taşımaktadır.

8” renkli dokunmatik ekrana sahip Ford SYNC teknolojisi, sürüş esnasında elleri direksiyondan kaldırmadan araç içerisinde Türkçe basit sesli komutlar ile Klima, Müzik sistemi, Telefon ve Navigasyon gibi bir çok donanımı kullanabilme imkanı sağlıyan Bluetooth destekli mobil telefon ve taşınabilir bellek ile çalışan, ses ile kumanda edilen gelişmiş bir haberleşme , multimedya sistemidir.

SYNC 3 aynı zamanda Ford kullanııclarına sunduğu kaza olması durumunda 112 acil yardımı otomatik olarak arayan “Ford Acil Durum Yardımı” özelliği ile kaza GPSkoordinatlarını 112 ye göndererek sürücülere en hızlı bir şekilde müdahale imkanı vermektedir.

Yapı Kredi Mobil ve Ford SYNC Applink

Ford kullanıcıları Akıllı telefon ve tabletleri ile SYNC 3 ile bir çok işlemin yanında Sesli komutlar ile Yapı Kredi mobil uygulamasına bağlanarak bir çok bankacılık faaliyetini basit ve hızlı bir şekilde kullanabilmektedirler.

Günlük koşturmaca içerisinde araçları içerisinde hareket halindeki müşteriler Bir banka şubesine vea Bankamatiğe gitmeden “Hesap işlemleri, Kredi kartı işlemleri, Para Transferleri, Ödemeler, Kredi işlemleri ve SYNC 3 üzerinde bulunan Navigayon sayesinde isterlerde en yakın şube veya ATM ye kadar güzergah hizmetide alarak , Araç içerisinde ellerini direksiyondan , gözlerine yoldan ayırmadan Trafikdeki seyirlerine devam edebilme imkanına kavuştular.

Nasıl yüklenir?

Yapı kredi müşterileri Akıllı telefon veya tablet ile Yapı Kredi Mobil Uygulaması’nı App Store ve Google Play Store’dan indirdip ,SYNC 3 Applink bulunan araçları ile eşleştirme yaptıktan sonra rahat ve basit bir şekilde kullanabilmektedirler.Bu eşleştirme için Ford servis noktalarından yardım alabilirsiniz.

Sistemin Avantajları

Türkiye araç pazarının ticari de % 30,3 , Binek modellerde %11,9 una hitap eden FORD firmasının Trafikde seyreden milyonlarca aracı içinde bulunan bu multimedya sistemi SYNC 3 Applink müşterileri için Yapı Kredi Mobil uygulaması ile ; Trafikte Kaza oranı büyük olasılıkda azalacak olup , araçlar içinde çıkmadan bir çok bankacılık işlemini yapabilmekde Ford kullanıcıları için bulunmaz bir ayrıcalık olarak yerini almaktadır.

Banka müşterileri türkçe sesli komutlar ile elleri direksiyonda iken Yapı Kredi Müşteri İletişim Merkezi ne ulaşabilir , Döviz kurları , BİST işlemleri , Yapı kredi mobil ile yapılan tüm işlemleri araçları içinde kolaylıkla gerçekleştirebilmektedirler. Trafik de seyir halindeyken bu işlemleri yapabilmek Yapı Krei müşterileri için bir ayrıcalık olmaya devam edecektir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP