DOLAR

32,3791

0.18%
EURO

34,9922

-0.26%
ALTIN(gr)

2.324,06

0,21%
BİST 100

%
Ziraat Bankası Kredi Kampanyası Kredili Mevduat Hesabı’nı da Kapsıyor
  • Finans 365
  • Finans
  • Ziraat Bankası Kredi Kampanyası Kredili Mevduat Hesabı’nı da Kapsıyor

Ziraat Bankası Kredi Kampanyası Kredili Mevduat Hesabı’nı da Kapsıyor

Ziraat Bankası tarafından başlatılan kredi kartı borç ödeme kampanyasının Kredili Mevduat Hesabı’nı da kapsadığı belirtildi. Detaylar haberimizde.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:55
Ziraat Bankası Kredi Kampanyası Kredili Mevduat Hesabı’nı da Kapsıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan ve Ziraat Bankası tarafından detayları açıklanan kredi borcu ödeme kampanyasının kapsamının daha geniş olduğu bilgisi geldi. Milliyet’te yer alan haberin detaylarını szi okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz.

KREDİ KAMPANYASININ KAPSAMINDA KMH’DA VAR

Ziraat Bankası’nın kredi kartı borçlarını yapılandırmaları ile ilgili tüm detaylar netleşti. Banka tarafından açıklanan detaylara göre, birleştiren İhtiyaç Kredisi’nde borç tutarı 31 Aralık 2018 tarihini içeren kredi kartı ektresi üzerinden hesaplanacak. Azami kredi tutarı kredi kartı borcu toplamı kadar olacak, müşteriye ilave ödeme yapılmayacak.

Bu kampanya kapsamında tüketici kredisi ve kredili mevduat hesabı borçlarının kapatılması da mümkün olacak. Ancak bundan yararlanmak isteyenler maaşlarını Ziraat Bankası’na taşıyacak. Ayrıca yapılandırma kampanyası kapsamında diğer bankalardaki tüketici kredisi ve KMH borçlarını kapatmak isteyenler, krediden yararlanmak için maaş veya ücretini Ziraat Bankası’na aktaracak.Bu maaş taşıma durumu ise emekli vatandaşlarda aranmayacak. Emeklilerde diğer bankalarla protokol yapılmış olması dikkate alınacak.

Ekonomi Haberlerinden anında haberdar olmak için.

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

İOS uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP