DOLAR

32,3483

0.26%
EURO

35,1132

-0.12%
ALTIN(gr)

2.308,18

1,36%
BİST 100

%
Doğalgaz Ödemelerine 3 Taksit Fırsatı Garanti’de

Doğalgaz Ödemelerine 3 Taksit Fırsatı Garanti’de

Garanti Bankası, özellikle kış mevsiminde yüksek miktarları bulabilen doğalgaz faturalarını 3 taksite bölüyor. Garanti Bankası müşterileri, bu sayede Garanti Bankası’nın sunmuş olduğu doğalgaz faturalarının 3 aylık taksitlere bölünmesi kampanyasından ücretsiz bir şekilde yararlanabiliyor ve kış aylarının zorlu şartlarında yüklerini hafifletebiliyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:56
Doğalgaz Ödemelerine 3 Taksit Fırsatı Garanti’de
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Garanti Bankası’nın doğalgaz faturalarını ücretsiz bir şekilde 3 aylık taksitlere bölmesi fırsatından, cep telefonundan SMS gönderilmesi yoluyla kolayca yararlanılabilmektedir. Kampanyaya katılım sağlamak için, ‘’GAZ’’ yazarak 3340’a SMS göndermeniz ve başvurunuzu gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Bu sayede, Garanti Bankası aracılığı ile doğalgaz ödemeniz 3 taksite bölünecek ve ekstra hiçbir ücret ödemeksizin fatura ücreti ekstrelerinize yansıyacaktır.

Garanti Bankası Doğalgaz Ödemelerine 3 Taksit Kampanyasının Detayları

Garanti Bankası’nın doğalgaz ödemelerini 3 aylık taksitlere bölen kampanyasından yararlanabilmek için doğalgaz ödemelerinin, IGDAS veznelerinden veya IGDAS’ın internet sitesinden yapılacak olması gerekmektedir. Kampanyadan faydalanabilmek için, ödeme yapmadan önce Garanti Bankası’na kampanyaya katılım için mesaj göndermeniz ve sonrasında IGDAS aracılığı ile ödemenizi gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Garanti Bankası’nın doğalgaz ödemelerine 3 aylık taksit kampanyası, kampanyaya katılmadan önce gerçekleştirilen ödemeler için geçerli değildir ve ‘’GAZ’’ yazıp 3340’a gönderilen mesaj, fatura ödemesi yapılmadan önce gönderilmelidir. Doğalgaz ödemelerini Taksitlendirme fırsatı, Garanti Bankası’nın çok çeşitli ve farklı avantajlara sahip olan kartlarından sadece, Bonus Kart, Bonus Business Kart, Bonus Flexi Kart, Bonus Genç Kart, Money Bonus Kart ve Miles&Smiles Kart sahipleri için geçerlidir ve Bonus American Express ve American Express Card kullanıcıları doğalgaz faturası ödemelerinde 3 aylık taksitlendirme kampanyasından faydalanamamaktadır.

Kampanya Hakkındaki Diğer Bilgiler

Garanti Bankası’nın doğalgaz faturalarını 3 aylık taksitlere ücretsiz bir şekilde bölme fırsatı, ekstrelerinize yansıtılacak şekilde ayarlanacak ve hiçbir ekstra ücret ödemeden kredi kartına peşin taksit imkanı gibi gerçekleşecektir. Bütün bu süreçler içerisinde, borcunuzla ilgili hiçbir şekilde bir doğalgaz kesintisine uğramanız söz konusu değildir. Konu ile ilgili daha kapsamlı ve detaylı bir bilgi alabilmek için ise tek yapmanız gereken Garanti Bankası’nı telefonla aramak veya size en yakın konumda bulunan Garanti Bankası şubesini ziyaret etmektir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP