DOLAR

32,5938

0.36%
EURO

34,8810

0.41%
ALTIN(gr)

2.492,71

0,35%
BİST 100

%
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Şok Ayrılık

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Şok Ayrılık

Herkesin merakla izlediği Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da şok ayrılık büyük olay oldu. Beklenmedik bir şekilde diziden ayrılacak olan isim kim? Sevilen karakter neden apar topar diziden ayrılıyor tüm yanıtı burada. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:56
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Şok Ayrılık
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Atv’nin en çok izlenen dizisi olan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 170 bölüm boyunca ilk günkü adrenalinini sezon boyunca korumaya devam ediyor. Oktay Kaynarca’nın başrolünü oynadığı dizi okadar çok gündem olmuştu ki dizi Arap kanallarında da yayınlanmaya başlanmıştı. Her salı kadın erkek pek çok kişinin severek izlediği dizi de ise yenilikler söz konusu. Dünyada bu kadar çok ses getiren bir dizide şimdi başka şeyler konuşulmaya başlanıyor. En son bölümde Behzat’ın(Emir Benderlioğlu) vurulması,oyuncuyu neden birden diziden çıkartacaklar, gibi soruların gelmesine sebep oldu. Bazı dizi hayranları dizinin final yapacağını ve yavaş yavaş herkesi öldüreceklerini de iddia ediyor. Dizinin tweeter hesabında ise yayınlanan fragmana başlık olarak “İnsan kaybetmedikçe sevdiklerinin değerini anlamıyor,” notu eklendi. Bu durum elbette hayranlarının kafasını daha çok karıştırdı.

EDHO’dan Ayrılıyor Mu?

Son bölümünde Yaman Korkmaz’ın ekibi Behzat’a (Emir Benderlioğlu) hain bir pusu kurmuş ve onu vurmuşlardı. Bu durum tüm dizi hayranlarını üzmüş ve oyuncunun diziden çıkıp çıkmayacağını akıllarına getirmişti. Dizi editörlerinin sosyal medyada yayınladıkları da bu düşünceleri destekler nitelikte. Yeni yayınlanan fragmanda Haşmet’in Yaman Korkmaz’ın evini basarak herkesten intikam alması da Behzat’ın öldüğü fikrini doğruluyor gibi. Behzat sadece yaralandı mı yoksa diziden çıkarmak için böyle bir ölüm sahnesi mi ayarlandı dizinin ilerleyen bölümünde öğreneceğiz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP