DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Kuruluş Osman’ın Hikayesi Nereye Gidiyor? İzleyiciler Kurguyla Gerçeklik Arasında Kopukluktan Rahatsız!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Kuruluş Osman’ın Hikayesi Nereye Gidiyor? İzleyiciler Kurguyla Gerçeklik Arasında Kopukluktan Rahatsız!

Kuruluş Osman’ın Hikayesi Nereye Gidiyor? İzleyiciler Kurguyla Gerçeklik Arasında Kopukluktan Rahatsız!

2. sezonunda büyük farklılık taşıyan, Cüneyt Arkın ve Tamer Yiğit gibi büyük aktörleri kadrosuna dahil eden, hikayesiyle ve yeni karakterleri ile sanki baştan yaratılan Kuruluş Osman dizisinin reyting zirvelerinde yer alma günleri de son buldu. Dizi reytingler de kaçıncı sırada? Hangi dizi Kuruluş Osman’ı geçti? İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:56
Kuruluş Osman’ın Hikayesi Nereye Gidiyor? İzleyiciler Kurguyla Gerçeklik Arasında Kopukluktan Rahatsız!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sadakatsiz dizisi ilk 5 bölümüyle reytinglerde birinci olarak bu haftada birinciliği kimseye kaptırmadı. Fakat Kuruluş Osman dizisi atv ekranında genel grubun en çok izlenen yapımı içindeydi. Artık reytingin zirvesinde Sadakatsiz dizisi bulunuyor. Kuruluş Osman elbette diğer dizilere göre çok iyi sonuçlar aldı. Fakat Sadakatsiz dizisinin haftalardır devam eden yükseliş trendi bir türlü durmak bilmiyor. Özellikle Asya’nın aldatıldığını ailesine anlattığı sahnenin yer aldığı geçen akşamki bölüm büyük bir başarı ile sonuçlandı.

Sadakatsiz Yerini Kimseye Kaptırmıyor!

Kanal D’nin ekranlara yeni bir nefes getiren dizisi Sadakatsiz, 6. bölümüyle bir kez daha rakipsiz olduğunu kanıtladı. Asya’nın Volkan’la yüzleştiği yemek sahnesi günlerdir çok konuşulacak gibi. Sadakatsiz, reytingde tüm kategorilerde birinci oldu.

Sadakatsiz dizisinin dün akşam yayınlanan bölümünde; kocası tarafından aldatılan Asya, kocası ile onun sevgilisi Derin ve ailesinin önünde yüzleşti; gerçekler bir bir ortaya çıktı. İzleyicinin Kanal D ekranına bağlandığı o sahne başı çekmek üzere tüm bölüm heyecanla izlenirken, Sadakatsiz reytinglerde zirveye yerleşti. Kuruluş Osman dizisi ise ne yazık ki tüm alanlarda ikinci sırada yer aldı. Sadakatsiz, toplamda 10.08 izlenme oranı, , 22.07 izlenme payı almayı başardı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP