DOLAR

32,4963

-0.15%
EURO

34,9562

0.28%
ALTIN(gr)

2.433,25

0,43%
BİST 100

%
Ziraat Bankası Kampüs Kart

Ziraat Bankası Kampüs Kart

Ziraat Bankası, Kampüs Kart ile üniversite öğrencilerinin hayatını kolaylaştırmaktadır. Ziraat Kampüs Kart, banka kartının tüm özelliklerini ve üniversite kimlik bilgilerini taşıyan bir karttır.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:56
Ziraat Bankası Kampüs Kart
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ziraat Bankası Kampüs Kart’ın Özellikleri

Ziraat Kampüs Kart, elektronik cüzdan, üniversite kimliği ve Ziraat Bankkart özelliklerini bir arada toplayan bir karttır.

Üniversite Kimliği Özelliği

Ziraat Kampüs Kart, üniversite kimliği yerine de kullanılabilen özelliği vardır. Özel olarak tasarlanan Kampüs Kart’ın bir yüzü öğrencisi olunan üniversitenin kurumsal kimliğini oluşturmaktadır. Üniversite kimlik yüzünde öğrencinin fotoğrafı ve kimlik bilgileri yer almaktadır. Temassız işlem özelliği bulunan Kampüs Kart, kampüs içindeki otomatik geçiş işlemlerini kolayca yapılmasını sağlar.

Banka Kartı Özelliği

Banka kartı fonksiyonu olan Kampüs Kart, tüm Ziraat Bankası ATM’lerinden işlem yapmaya olanak sağlamaktadır. Kartın bağlı bulunduğu hesapta para olması durumunda, tüm yurtiçi ve yurtdışı harcamalar Kampüs Kart ile yapılabilmektedir. Ayrıca Kampüs Kart ile Ziraat Bankası’nın, Bankkart için oluşturduğu kampanyalardan ve özelliklerinden yararlanabilmektedir. Üniversite kampüsünün içinde bulunan restoran, kitapevi gibi iş yerlerinde, banka kartının bağlı olduğu hesaptaki bakiye kadar harcamalara olanak sağlar. Ziraat Kampüs Kart bankakartı özelliği taşıdığı için şifre ile işlem yapılmaktadır. Bu yüzden kart şifresi kimse ile paylaşılmamalıdır.

Elektronik Cüzdan

Ziraat Kampüs Kart, elektronik cüzdan özelliği sayesinde güvenilir ve kolay kullanım sağlamaktadır. Bu özelliği ile Ziraat Bankası’ndaki hesabından ayrı, Kampüs Kart’a para yükleme olanağı sunmaktadır. Hesaptan ayrı olarak yüklenen tutar ile kampüs içindeki harcamalarda ve kampüs dışındaki harcamalarda da kullanılabilmektedir. Ayrıca temassız ödeme noktalarında da kart bakiyesi kadar işlem yapılabilmektedir. Kampüs Kart para yükleme işlemi, Ziraat Bankası ATM’lerinden iki şekilde yapılabilmektedir. Birincisi kartın bağlı olduğu hesaptan Kampüs Kart’a para yükleyerek yapılmaktadır. İkincisi ise Ziraat ATM’lerinden Kampüs Kart’ına para yatırarak yapılmaktadır. Ziraat Bankası, Kampüs Kart’ın bakiye yönetimini rahatça yapmak için ATM’lerden belirlenen tutarda otomatik yükleme talimatı vermenize olanak sağlamaktadır. Bu otomatik talimat özelliği ile kart bakiyesinin kontrol edilmesini ve belirlenen tutarı aşmamanızı sağlamaktadır. Kampüs Kart otomatik ödeme talimatı verilen kartta aktarımı, kartın bağlı olduğu hesaptan yapmaktadır. Hesabınızda bakiye yoksa, otomatik aktarım yapılamamaktadır. Kampüs Kart’a tanımlanan otomatik ödeme, istenilen zamanda iptal edilebilir. Ziraat Kampüs Kart elektronik cüzdan özelliği kullanılarak temassız olarak yapılabilecek ödemelerin üst limiti 50 TL’dir.

Ziraat Bankası Kampüs Kart şifre işlemleri ve detaylı bilgi için Ziraat Bankası Şubeleri ve Ziraat Telefon Bankacılığı üzerinden edinebilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP