Bitcoin satın alırken nelere dikkat etmeli?

Bitcoin satın alırken nelere dikkat etmeli?

Bitcoin satın alırken dikkat edilmesi gerekenler neler? Bitcoin neden satın alınmamalı?

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:57
Bitcoin satın alırken nelere dikkat etmeli?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bitcoin tarihin gördüğü ve kısa zamana dek görebileceği en riskli yatırım aracı oldu.

Dünya tarihinin geçmiş yatırımları arasında en fazla risk barındıran yatırım olan Bitcoin, yatırımcılara aynı zamanda en kısa zamanda en fazla kazancı getirenyatırım araçları arasında ilk sırayı kendisine atadı.

Bitcoin fiyatı 10.5 yıl kadar kısa bir süre içerisinde çok fazla değer kazandı ve son 20 bin dolar rekorundan sonra yatırımcılar 20 bin dolar büyük olumu rekoru tekrar göremedi.

Bitcoin yatırımı yaparken kripto para yatırımcılarının dikkat etmesi gerekenler arasında kripto para yatırımı yapmadan önce bunun ne olduğu hakkında bilgi edinerek hareket etmesi, kripto para yatırımının herkes için belki de sizin içinde uygun olmayan bir yatırım aracı olduğunu bilerek hareket etmek gerekiyor

  • Bitcoin yatırımı veya kripto paraların herhangi birisine yatırım yapmadan önce o kripto paranın ne zaman ne kadar değere sahip olduğu, rekor ve en düşük fiyat ve piyasa hacmi seviyelerin öğrenin.
  • Balinalar, altcoin, kripto para borsası ve benzer önemli olan terimleri öğrenerek hareket edin.
  • Kredi kartı ve banka kartı ile Bitcoin almak yerine ilk kripto para alışınızı mümkün mertebe banka havalesi yolu ile yaparak kendinizi güvenceye alın.
  • İlk yatırımınızı yaparken kripto para borsasına gönderecek olduğunuz tutarı 2 kere de gönderebilir veya çok düşük miktarlarda kripto para alımı yaparak hem yatırımınızı, hem kendinizi gügüvenceye alabilirsiniz.
  • Kaldıraç, belirteç nedir? Sorularının yanıtlarını öğrenin.

Tüm bunların yanısıra kripto para birimlerinin değer kazanıp kazanmayacak olduğu ve benzer sorularınıza yanıt verebilecek uzmanlardan bilgi almaya ve kripto para piyasasında başkalarından bilgi alabileceğinizi ancak asla başkalarına güvenmemeniz gerektiği ve başkalarının iddiası ile kripto para satın almamalı veya kripto para satmamalı olduğunuzu bilerek hareketlerinizi dikkatli adımlarla atmalısınız.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP