DOLAR

32,5681

0.09%
EURO

34,8082

-0.1%
ALTIN(gr)

2.495,21

0,45%
BİST 100

%
İŞKUR 14-31 Ocak Huzurevlerine İşçi ve Sağlık Personeli Alımı Başladı! En Az İlkokul Mezunu ve 14.000 TL Maaş…
  • Finans 365
  • Gündem
  • İŞKUR 14-31 Ocak Huzurevlerine İşçi ve Sağlık Personeli Alımı Başladı! En Az İlkokul Mezunu ve 14.000 TL Maaş…

İŞKUR 14-31 Ocak Huzurevlerine İşçi ve Sağlık Personeli Alımı Başladı! En Az İlkokul Mezunu ve 14.000 TL Maaş…

ABONE OL
13 Ocak 2023 20:42
İŞKUR 14-31 Ocak Huzurevlerine İşçi ve Sağlık Personeli Alımı Başladı! En Az İlkokul Mezunu ve 14.000 TL Maaş…
1

BEĞENDİM

ABONE OL

İŞKUR işsiz vatandaşlara gelir kapısı oluşturmaya devam ediyor. Bu dönem sitedeki duyuruları daha çok takip etmek gerekiyor. Özellikle farklı kadrolara yönelen İŞKUR son hamle olarak huzurevlerine işçi ve sağlık personeli alımına başladı.

Bu Alımlarda KPSS Şartı Aranmamaktadır

Bu kategoriye yaşlı balkım evlerini de dahil eden İŞKUR başvuralar için gerekli şartları da duyurdu. KPSS şartı aramayan kurum herkesin iş sahibi olması yönünde atılımlarda bulunuyor. Yaşlı bakım evleri ve huzurevi için başvuru yapılması süreci ne zaman başlayacak soruları da en çok araştırılan konu oldu. İşçi ve personel alımı için gereken şartlardan biri işsiz olmanızdır. İşsizliğinizi belgeleyerek bu alanda istihdam olabilirsiniz. Sürekli çalışmaya engel teşkil edecek bir durumunuz da olmamalıdır. Bu şarta ek olarak, bu alanın yoğun bir tempoya sahip olduğu bilinmelidir. Bu yüzden bu bölümle ilişkili bölümlerden mezun olmanız kurum olarak aranan özelliklerden biridir. Kadın adaylar için şartlar bunlar olurken erkek adaylar için askerliğin yapılmış olması da aranmaktadır.

Hem bu alanda hem diğer alanlarda yayınlanan ilanları İŞKUR’un sitesinden takip etmeniz mümkün. Ancak her alan istediğiniz ilde ilan açmayabilir. Başka illerde de çalışabilirim diyorsanız diğer illerin açılan ilanlarını da takip edebilirsiniz. Ayrıca ilanlarda belirtilen şartlara da uygun olmanız kurum açısından çok önemlidir. İlanlara başvuru yapmak istiyorsanız güncel listelere bakabilirsiniz. Önünüze çıkan her ilana dikkat kesilmek istemiyorsanız sayfada yer alan meslek, kadro ara kısmında dilediğiniz alanı aratabilirsiniz. Karşınıza çıkan linke tıklayarak sizden istenen formu doldurup başvuru işlemini tamamlayabilirsiniz.

Huzurevlerine İşçi ve Sağlık Personeli Alımı İlanı: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=6558

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (5)


HIZLI YORUM YAP