DOLAR

32,3773

0.17%
EURO

35,0775

-0.02%
ALTIN(gr)

2.325,46

0,27%
BİST 100

%
Evden Çıkmadan Para Kazanmak İsteyenler İçin Müjde ​​​​​​​
  • Finans 365
  • Finans
  • Evden Çıkmadan Para Kazanmak İsteyenler İçin Müjde ​​​​​​​

Evden Çıkmadan Para Kazanmak İsteyenler İçin Müjde ​​​​​​​

Pandemi ile beraber evden para kazanmak isteyen vatandaşın sayısı da arttı. Dış ortamda çalışmak kadar evin içinde çalışıp para kazanmak artık imkansız değil. İŞKUR evden paketleme işlerinin sayısını ve kapsamını artırarak vatandaşa kolaylık sağlamaya devam ediyor. Çalışılan süre ve alınan iş kadar para kazanmak mümkün. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:57
Evden Çıkmadan Para Kazanmak İsteyenler İçin Müjde ​​​​​​​
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Evden Para Kazanmak İçin Mesai Harcamalısınız

En son verilen ilanla beraber paketleme işinin çeşit olarak kapsamı da genişledi. 41 kişi istihdam etmeyi planlayan İŞKUR yumurta paketleme ile evlere iş verebiliyor. İŞKUR bu süreçte aracı olarak iş görmeyi planlıyor. Başvuruların ardından firma ile irtibat kuracak olan kurum firma ile vatandaşı buluşturacak. İşin geriye kalan kısmını firma ile vatandaş kendi arasında halledebilecek. Olası sıkıntılarda veya hukuki durumlarda devreye İŞKUR girecek. Türkiye’nin her yerinde bu işlerin katlanarak artması öngörülüyor. Her kesimden ve meslekgrubundan vatandaş bu işe başvurabilir. Mart ayından beri revaç olan paketleme işi ile herkes evine ek gelir getirebilecek.

Yumurta paketleme işi için aranan şartlar da belli oldu. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak başvuru şartlarında en üstte yer alıyor. 18 yaş ve üzeri kişilerle çalışmak isteyen firmaların talebi üzerine yaş sınırlandırılması bu şekilde oluşturuldu. Paketleme işi vücut sağlığı kondisyonu ile alakalı olduğundan bu işi yapacak fiziksel bir sıkıntının olmaması gerekiyor. Adli sicil kaydı temiz olmalı ve kamusal haklardan yararlanma konusunda yasaklı olunmaması aranıyor. Erkekler için de askerliğin yapılmış olması veya muaf olunması talep ediliyor. Yumurta paketleme için en çok Erzincan ve Afyon’dan talep olduğu da bilgiler arasında.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP